Parool, NRC, Volkskrant kritisch over Bridget als bitch

Niet alleen Angela de Jong van het AD, maar ook Het Parool en de Volkskrant zijn kritisch over het optreden van Bridget Maasland als tv-bitch in De Zwakste Schakel. Dat is te lezen in de kiosk. De Jong vindt De Zwakste Schakel niet alleen heel ouderwets aanvoelen, maar heeft ook het gevoel dat Maasland wel héél erg een rol speelt. Daar denken de andere kranten net zo over. “Maasland blaft wel, maar ze heeft niet de uitstraling van een alwetende host“, vindt Het Parool.

De krant gelooft Maasland niet als bitchy presentatrice. “Anne Robinson was meteen geloofwaardig als de alwetende host die dat stelletje ploeteraars om de oren sloeg met de antwoorden die ze niet wisten. Zij was een gevierd journaliste, zeg maar de Antoinette Hertsenberg van de BBC. Bridget is Bridget.

Het Parool zag hoe Maasland kandidaten als Charlotte of Tom afkatte, maar was niet onder de indruk. “Er was maar één de zwakste schakel en dat was niet Charlotte of Tom. Da-hag.

En wat vindt Julien Althuisius van de Volkskrant? “Er waren heus wel wat vileine opmerkingen, maar Bridget leek haar strengheid wat te acteren.

Hij vindt haar vrij mild. “Het was allemaal nog iets te keurig binnen de lijntjes. Het huiswerk voor de komende weken: graag iets cynischer en meedogenlozer. En nou oprotten.

Arjen Fortuin van NRC tot slot: “De doorstart van De zwakste schakel, met Bridget Maasland, belooft niet veel goeds. Een totaal vertwitterd programma, aangestuurd door slechte tekstschrijvers.

Lees ook: Mening Angela de Jong over Zwakste Schakel bekend (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen