Nance heeft spijt dat ze vanavond dronken op tv is

Nance Coolen heeft er spijt van dat ze heeft meegewerkt aan de dronken-BN’ers-show Drunk History. Ze had het niet moeten doen. Dat geeft de tv-ster aan in de rijdende talkshow van NU.nl. De aflevering waarin Nance straalbezopen een geschiedenisverhaal vertelt is vanavond te zien op Comedy Central. Ze geeft nu toe dat het een misplaatste schreeuw om aandacht is. “Ik weet ook niet hoe ik het recht moet kletsen. Ik had het gewoon niet moeten doen, punt“, aldus de presentatrice.

In elke aflevering van Drunk History vertellen BN’ers semi-dronken geschiedenisverhalen. “Semi kun je weg laten, het was beschonken, ha ha.”

Eerder verdedigde Nance het programma door te zeggen dat ze maar twee glazen wijn op had. “Dat denk ik“, zegt ze nu. “Ik denk dat het er twee zijn, maar ik moet zeggen: ik heb zelf ook even van de week teruggekeken – althans, niet mijn eigen versie maar een andere – en toen zag ik die teller lopen bij hoeveel glazen wodka erin gingen. Toen dacht ik: o jé, wat gebeurt er straks met mij?

Victoria Koblenko had iets van zeven pure wodka op. Nance: “Het is veel, maar ik ben niet zo’n enorme sterk-drank-drinker. Dat doe ik niet zo heel snel. Als tiener heb ik dat wel gedaan, toen ik voor het eerst uit mocht. Safari met ijs was toen echt m’n drankje.”

Drunk History is vanavond om 21.30 uur te zien op Comedy Central.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen