Johan Derksen: ‘6 Inside geflopt door Jan Versteegh’

Johan Derksen vindt het meer dan terecht dat 6 Inside van de buis wordt gehaald door SBS 6. Het programma was gewoon niet goed genoeg. Dat heeft de voetbalanalist gezegd in Doordekken. 6 Inside is nog een maandje op zender en daarna is het over en uit voor het kijkcijferdrama. “Ik vind het logisch. Ik vind niet Albert Verlinde de kwade genius daar, ik vind hem niet de zwakke plek, maar die Jan, die irritante Jan. Ja, daar krijg ik een ontzettende jeuk van, van die gozer.”

Jan Versteegh is gewoon verschrikkelijk, vindt Derksen. “Waarom? Ik weet het niet. Jan vindt Jan zo belangrijk. Die vindt zichzelf zó belangrijk…”

Vindt Verlinde zichzelf niet belangrijk dan? “Albert camoufleert dat nog redelijk.”

Wilfred Genee denkt niet dat het alleen aan Jan Versteegh ligt. “Het kan niet aan één iemand liggen. Het publiek zat er klaarblijkelijk niet op te wachten. Het was natuurlijk een kopie.”

Derksen ergerde zich aan het begin al aan 6 Inside. “Ik heb meteen gezegd dat ik het principieel oneens was met het feit dat onze naam Inside misbruikt werd. Ze worden nu gestraft, hè? Er bestaat blijkbaar nog een Onze Lieve Heer die het ook niet goed vond dat iedereen maar met Inside aan de loop ging.

6 Inside is nog tot en met eind juni op zender. Daarna begint er een nieuw kookprogramma met Nicolette van Dam, wier cv ook al niet bepaald uitblinkt qua tv-hits.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen