Harde kern Ajax steunt Sedee-mepper: ‘Media, pas op!’

De harde kern van Ajax steunt de aanval op Telegraaf-verslaggever Pim Sedee bij het stadion van Tottenham Hotspur in Londen. De krant is al eerder gewaarschuwd om niet te filmen op locaties waar supporters zijn. Dat meldt F-Side op zijn website. F-Side wijst erop dat veel supporters niet herkend willen worden. “Voor veel Ajacieden was het, het zoveelste uitje dit jaar, iets wat bij veel werkgevers te veel van het goede is. Daarom krijgen er een hoop fans ook geen verlof meer.

Er zijn supporters die zich daarom ziek melden, aldus F-Side, en die willen niet door hun baas gezien worden in de media. “Een echte Ajacied gaat toch, meldt zich gewoon ziek of iets dergelijks.

F-Side walgt van media die verslag doen van Ajax. “Door dit grote succes komen er ook media op af, media zijn media, alles voor de kijkcijfers en verkoop, als het maar geld op levert! Velen onder ons zijn er niet van gediend om met hun porem in de media te verschijnen, want iedereen heeft immers zijn oordeel gelijk klaar. En heb je gelijk een etiket.”

De Telegraaf is volgens F-Side al eerder gewaarschuwd. “In Turijn liep de Telegraaf met een camera door het feestende en drinkende publiek te filmen. Mensen kwamen in beeld die niet in beeld wilden en toch bleef men filmen. Ze zijn toen al gewaarschuwd, c.q. verzocht hen op te rotten met hun cameraatje.”

Pim Sedee heeft de klap van gisteren zelf uitgelokt, vindt F-Side. “Gisteren deden ze het weer en is er vaak genoeg gezegd om op te rotten. En dan gebeuren er bij het stadion schermutselingen, men blijft filmen, alles immers voor de cijfertjes.”

Dan gebeurt er iets wat we allemaal hebben kunnen zien, een F-Sider doet wat ie moet doen. Zorgen dat de sensatie pers ophoudt met filmen! De volgende dag komt de kater en is heel jankend Nederland ‘verbaasd’ over het incident!

Er komen voor ons nog een paar wedstrijden, die wij moeten winnen om 3 prijzen te kunnen pakken. De pers zal ook hierbij massaal aanwezig zijn. Daarom waarschuwen we nog 1 keer: gewoon oprotten met jullie cameraatjes! Jullie zijn vanaf nu aangeschoten wild!

Lees ook:
Pim Sedee krijgt live op zender flinke klap in gezicht (vandaag)
Telegraaf blij: Sedee-mepper al na één dag opgepakt (vandaag)

Foto: FOX

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen