Géza Weisz wil Dance Dance Dance per se winnen

Het komende seizoen van Dance Dance Dance, de eerste serie die niet op RTL 4 maar op SBS 6 wordt uitgezonden, heeft een wel héél ambitieuze kandidaat: acteur Géza Weisz, die een danskoppel vormt met Sharon Doorson, wil de show per se winnen. Dat zegt hij in weekblad Privé. Weisz vindt het ‘super spannend’ om mee te doen aan het programma. “Ik ben echt geen goede danser. Dat zeg ik niet om mezelf in te dekken, maar ik ben houterig en het ziet er lomp uit“, aldus de acteur.

Vreest hij straks voor schut te staan? “Ik zal niet voor lul staan, denk ik, want ik ben al maandenlang vier keer per week aan het trainen, maar elegant zal het niet worden.

Toch is Weisz optimistisch. “Mijn voordeel is dat de trainingen me niet slopen. Ik was al fit doordat ik op een redelijk hoog niveau voetbal. Met mijn conditie streef ik iedereen voorbij, maar mijn valkuil zijn de danspasjes.”

Zijn danspartner moet het redden. “Sharon doet dat met zo veel elegantie en finesse. Ik moet het vooral hebben van mijn competitiedrang; ik wil altijd winnen.”

Ik ben misschien nergens uitzonderlijk getalenteerd in, maar ik heb wel doorzettingsvermogen. Als ik iets doe, ga ik er honderd procent voor.”

Het Privé-interview met Géza Weisz kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen