Géza Weisz wil Dance Dance Dance per se winnen

Geplaatst op vr 31 mei 2019 om 13:30

Het komende seizoen van Dance Dance Dance, de eerste serie die niet op RTL 4 maar op SBS 6 wordt uitgezonden, heeft een wel héél ambitieuze kandidaat: acteur Géza Weisz, die een danskoppel vormt met Sharon Doorson, wil de show per se winnen. Dat zegt hij in weekblad Privé. Weisz vindt het ‘super spannend’ om mee te doen aan het programma. “Ik ben echt geen goede danser. Dat zeg ik niet om mezelf in te dekken, maar ik ben houterig en het ziet er lomp uit“, aldus de acteur.

Vreest hij straks voor schut te staan? “Ik zal niet voor lul staan, denk ik, want ik ben al maandenlang vier keer per week aan het trainen, maar elegant zal het niet worden.

Toch is Weisz optimistisch. “Mijn voordeel is dat de trainingen me niet slopen. Ik was al fit doordat ik op een redelijk hoog niveau voetbal. Met mijn conditie streef ik iedereen voorbij, maar mijn valkuil zijn de danspasjes.”

Zijn danspartner moet het redden. “Sharon doet dat met zo veel elegantie en finesse. Ik moet het vooral hebben van mijn competitiedrang; ik wil altijd winnen.”

Ik ben misschien nergens uitzonderlijk getalenteerd in, maar ik heb wel doorzettingsvermogen. Als ik iets doe, ga ik er honderd procent voor.”

Het Privé-interview met Géza Weisz kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
10 Reacties op “Géza Weisz wil Dance Dance Dance per se winnen”


 1. Milou

  Succes Géza :)

 2. fan

  Gelukkig zit er meer knoppen op de afstandsbediening dan de “6”. Bij RTL4 zat Dance Dance Dance rond de 1 miljoen ? Zonder Dan is er niets aan.

 3. Curryworst

  Géza heeft ooit een keer succes gehad in de film Alleen Maar Nette Mensen (2012) en sindsdien komen we niet meer van dat besneden lølletje rozenwater af.
  Van Ziggo reclames tot suffige spelprogramma’s.

 4. Lies

  Wiplala die de kaboutdans gaat doen?

 5. Freek

  Høken = Normaal!!!!!

 6. Remi

  Géza niet Weisz.

 7. tim

  Who cares Geza, gaat toch niemand kijken!

 8. reade rinus

  OAN HET DALDEEJEN

 9. XXXX

  Geza heeft nu al het contact met de werkelijkheid verloren….

 10. Meneer Kaktus

  Gaat die gnoom de smurfendans doen soms?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.