Frans Bauer overweegt terugkeer soapserie De Bauers

Geplaatst op zo 26 mei 2019 om 8:45

Frans Bauer overweegt een terugkeer van zijn vroegere hitsoap De Bauers, na hij zo veel positieve reacties heeft gekregen op zijn optreden deze week in Van der Vorst ziet sterren. Dat heeft de volkszanger zaterdagavond gezegd in RTL Boulevard. Bauer was in de show van Peter van der Vorst te zien met zij hele gezin en dat leverde onder meer een column op voor Angela de Jong, die hem dolgraag terug op de buis ziet met De Bauers. “Ik was zo vereerd, ik kreeg er kippenvel van.

Misschien is het toch iets om over na te denken, aldus Bauer. “Nu ik alle reacties krijg en ik heb er de afgelopen dagen echt honderden gehad, dan is het misschien wel iets om over na te denken.”

Toen De Bauers vroeger op de buis was, waren zijn kinderen nog klein. Nu zijn het pubers. “Ons leven is wel gewoon een beetje veranderd. De kinderen zijn groot, het is een hectisch verhaal. Ik denk in elk geval wel dat we best wel weer leuke dingen kunnen laten zien.”

Het Boulevard-interview met Bauer werd vrijdag opgenomen en was zaterdag al oud nieuws, nadat hier onthuld werd dat de volkszanger de nieuwe coach is van The Voice Senior.

Bauer kwam daarom ook nog even telefonisch aan het woord in de showrubriek: “Ik ben de nieuwe Voice-coach van The Voice Senior. Ik vind het ontzettend leuk. Ik vind het echt een uitdaging. Het leuke is dat ik straks talenten mag gaan zoeken en begeleiden. Alles wat ik de afgelopen 25 jaar heb geleerd mag ik overbrengen.”

Foto: RTL
19 Reacties op “Frans Bauer overweegt terugkeer soapserie De Bauers”


 1. Dennis

  Zou leuk zijn!!

 2. Arno

  Is dit een dreigement???

 3. #NPO kijker#

  Niemand zit te wachten op nog meer jut en jul

 4. Bart

  Zou een goede zet zijn! Een serie van Effe geen cent te makken met de Bauers zou ook goed werken. Alleen was hiervan het laatste seizoen bij SBS te zien.

 5. Alotta Fagina

  Zag Frans bij Peter Vd Vorst. Hou niet van zijn muziek, maar hij is tenminste gewoon gebleven, vrij nuchter en een aimabele man. Als hij weer een serie krijgt kan hij lekker Chinees gaan bestellen! Frans is een groot kind, zo blij, daar word je toch zelf ook enthousiast van. Zie hem nog zitten bij AYNIL toen er twee chickies verliefd op hem waren.

 6. Annoniemus

  Ik denk dat Fransie -Fransie geld nodig heeft !!!

 7. Jan Versteegh

  In plaats van vernieuwen en vooruit denken krijgen we die middelmatige meuk weer terug. Lang leve Netflix…

 8. HansR

  @Vfagina
  Je vindt Frans tenminste gewoon gebleven. Dat weet onze Frans mooi te faken. Zoals hij nu weer overweegt, na zijn eerdere beweringen dat hij nooit naar de commerciëlen zou gaan (de Tros maakte hem echt gelukkig) ook geen soap meer zou willen met zijn gezin, is de “gewoon gebleven Frans” toch een beetje een geldwolf geworden. Dat mag ie, maar moet wel oppassen dat hij zijn grote ongedwongen leuke gozer imago niet ten gronde richt.

 9. Ron

  2 miljoen kijkers ga je er nooit en te nimmer meer mee halen maar het zou wel leuk zijn.

 10. liefkleinhertje

  Dan moeten ze ook zijn wietplantage laten zien of hoe je illegaal stroom aftapt en zijn uitkeringsfraude niet te vergeten.
  Dit alles komt wel vaker voor bij zijn soort.

 11. Joop55

  Fransie heeft NL al voor l*l gezet in China dus mijn advies aan hem is om toch weer wat gas terug te nemen. Aardige vent, maar rare trekjes.

 12. Trudy

  Fransie zet zichzelf weer voor lul lacht het hardst om zn eigen grappen hij hoort bij de Josti band past ie prima in

 13. Trudy

  Fransie de beperkte lachende dwaas heeft weer geld nodig

 14. Henk

  Frans op RTL4 past totaal niet. RTL wordt ook een camping zender.

 15. Hannie

  Neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

 16. Laurens

  @Henk;
  Frans past inderdaad niet geheel in het plaatje van hoe RTL4 zich de afgelopen jaren heeft opgesteld. RTL4 is toch de AH, waar SBS6 meer zit in de hoek van de Aldi.
  Frans past perfect bij SBS6 en hetgeen nu nog scoort; Frank Visser, Paleis voor een Prikkie, enz.
  Zonde dat John de Mol zicht richt op de BN-ers die juist zo populair doen en hen in grote showprogramma’s stopt, iets wat SBS6 niet moet willen. De enige grote shows die SBS moet uitzenden zijn IHVH, Miljoenenjacht, Bloed, zweet en Tranen en een terugkeer van Domino Day. Grotere producties als een eigen variant van het Muziekfeest op het Plein/beste zangers zijn ook prima, mits buiten en niet overgeproduceerd!

 17. Laurens

  Dat Frans gaat scoren is wel iets dat zeker is!

 18. Lies

  Waarschijnlijk gaat een RL serie beter scoren dan een reisprogramma a la ‘Frans en Mariska in Rusland’.
  Aangezien hun jongens in een belangrijke fase van hun leven zitten (opgroeiende tieners) vraag ik me af of het verstandig is.
  Die boys moeten nu keuzes maken mbt opleiding etc. Ik vond ze bijzonder welbespraakt, intelligent en nuchter overkomen in het interview met Peter van der Vorst. Daar mogen Mariska en Frans zeker trots op zijn!

 19. Johan Boksbeugel

  Anonieme toetsenbordhelden Hannie, Trudy en Joop55 zijn volgens mij dezelfde persoon en kletsen wat uit hun nek. Sad.

  En HansR, je maakt een hoop aannames. Een andere mening, best, maar wat is iedereen hier verzuurd. Willen we dan echt liever Gordon terug?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.