Frans Bauer overweegt terugkeer soapserie De Bauers

Frans Bauer overweegt een terugkeer van zijn vroegere hitsoap De Bauers, na hij zo veel positieve reacties heeft gekregen op zijn optreden deze week in Van der Vorst ziet sterren. Dat heeft de volkszanger zaterdagavond gezegd in RTL Boulevard. Bauer was in de show van Peter van der Vorst te zien met zij hele gezin en dat leverde onder meer een column op voor Angela de Jong, die hem dolgraag terug op de buis ziet met De Bauers. “Ik was zo vereerd, ik kreeg er kippenvel van.

Misschien is het toch iets om over na te denken, aldus Bauer. “Nu ik alle reacties krijg en ik heb er de afgelopen dagen echt honderden gehad, dan is het misschien wel iets om over na te denken.”

Toen De Bauers vroeger op de buis was, waren zijn kinderen nog klein. Nu zijn het pubers. “Ons leven is wel gewoon een beetje veranderd. De kinderen zijn groot, het is een hectisch verhaal. Ik denk in elk geval wel dat we best wel weer leuke dingen kunnen laten zien.”

Het Boulevard-interview met Bauer werd vrijdag opgenomen en was zaterdag al oud nieuws, nadat hier onthuld werd dat de volkszanger de nieuwe coach is van The Voice Senior.

Bauer kwam daarom ook nog even telefonisch aan het woord in de showrubriek: “Ik ben de nieuwe Voice-coach van The Voice Senior. Ik vind het ontzettend leuk. Ik vind het echt een uitdaging. Het leuke is dat ik straks talenten mag gaan zoeken en begeleiden. Alles wat ik de afgelopen 25 jaar heb geleerd mag ik overbrengen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen