Frans Bauer wordt coach in The Voice Senior

Frans Bauer gaat aan de slag als coach voor het programma The Voice Senior op RTL 4. Hij gaat de seniore kandidaten coachen en proberen om met een van hen als winnaar uit de bus te komen. Dat meldt een goedingelichte bron bij producent Talpa. The Voice Senior begon vorig jaar en was een absolute hit. De coaches in het eerste seizoen waren Angela Groothuizen, het duo Gerard Joling en Gordon, Ilse DeLange en Marco Borsato. Nu zou Bauer aan het team worden toegevoegd.

Voor wie Bauer in de plaats komt is niet precies duidelijk. Gordon verdwijnt weliswaar uit het programma – hij is overgestapt naar SBS 6 – maar Joling blijft naar eigen zeggen aan als solocoach.

Bauer tekende onlangs een contract bij RTL 4, tot grote vreugde van de nieuwe tv-baas Peter van der Vorst. “Het is een echte family man en hij heeft humor. Hij past gewoon heel goed bij RTL.

Na het tekenen van zijn contract gaf Bauer aan: “Wat ik heel leuk vind – en dat heeft ook de doorslag gegeven – is dat ik naast mijn reisprogramma’s ook muziekprogramma’s mag doen.

The Voice Senior wordt dit jaar gepresenteerd door Martijn Krabbé en Lieke van Lexmond.

Update 16.30 uur: RTL heeft het nieuws bevestigd aan RTL Bouelvard. De titel van dit artikel staat daarom niet langer tussen aanhalingtekens.

RTL laat weten: “Frans Bauer wordt inderdaad coach in The Voice Senior en we zijn blij dat een man met deze muzikale geschiedenis en kennis plaatsneemt in de rode coachstoel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen