Cornald Maas wil Eurovisie Songfestival presenteren

Cornald Maas wil graag het Eurovisie Songfestival presenteren nu het liedjesfestijn in 2020 naar Nederland komt. Dat heeft hij zondagavond aangegeven in de speciale uitzending van Pauw. De AvroTros heeft een klein jaar de tijd om na te gaan denken over wie het liedjesfestijn moet gaan presenteren. Er werd zondag al wat over gespeculeerd in Pauw. De talkshow tipte Chantal Janzen, Eva Jinek, Wilfried Baijens, Sylvie Meis, Martijn Krabbé, Humberto Tan en Linda de Mol.

Criticus Gerard Joling daarover: “Dat vind ik een hele slechte keuze wat ik hier zie. Ik zou sowieso Jan doen, want hij is internationaal ook bekend. In Oostenrijk en Duitsland. Hij spreekt zijn talen ook heel erg goed, zowel Engels als Duits. Ik denk dat hij het samen met Chantal Janzen moet doen.”

Jan Smit ziet dat inderdaad wel zitten. “Ik zou het zeker willen, ja.”

Cornald Maas daarop tot verbazing van iedereen aan tafel: “Ik ook trouwens.”

Dat werd direct de kop ingedrukt door Joling: “Je moet er nog een beetje leuk uitzien ook, Cornald.”

Songfestival-winnaar Duncan Laurence greep in. “Net als in de muziek zijn er ook in presentatie jonge talenten die best wel een kans verdienen om op dat grote podium te staan.”

Angela de Jong heeft Ilse DeLange genoemd voor de presentatie. Wil zij dat? “Werkelijk? Ik heb geen idee. Daar ben ik nou echt nog niet mee bezig geweest.”

Jolig: “Eva Jinek zou ook wel heel goed zijn.

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen