Bridget Maasland heeft Chazia Mourali niet gebeld

Bridget Maasland heeft Chazia Mourali niet gebeld om tips te vragen voor de presentatie van De Zwakste Schakel. Dat heeft de presentatrice gezegd in RTL Boulevard. Maasland treedt maandag in de voetsporen van Mourali als de nieuwe presentatrice van de bitchy kennisquiz. Ze had voorafgaand aan de opnames geen behoefte aan tips van de roodharige presentatrice. “Ik heb expres geen contact gehad met Chazia Mourali, die het vijftien jaar geleden presenteerde in Nederland.

Wel heeft Maasland met de mensen van de BBC gezeten. “Daar hebben we wel mee gezeten om de hele bijbel door te nemen. De bijbel van De Zwakste Schakel.”

Is ze niet bang dat ze met het programma haar ijskoude imago versterkt? “Nee, want dat imago had ik al lang niet meer. Dat is vroeger door een paar journalisten bedacht en volgens mij is dat imago echt wel van me afgeschud sinds ik moeder ben en andersoortige programma’s heb gemaakt.”

Ik blijf wel een directe Hagenees. Mijn gezicht spreekt vaak boekdelen en ook daarin word ik vaak verkeerd geïnterpreteerd.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen