Bridget Maasland heeft Chazia Mourali niet gebeld

Geplaatst op Thu 02 May 2019 om 11:45

Bridget Maasland heeft Chazia Mourali niet gebeld om tips te vragen voor de presentatie van De Zwakste Schakel. Dat heeft de presentatrice gezegd in RTL Boulevard. Maasland treedt maandag in de voetsporen van Mourali als de nieuwe presentatrice van de bitchy kennisquiz. Ze had voorafgaand aan de opnames geen behoefte aan tips van de roodharige presentatrice. “Ik heb expres geen contact gehad met Chazia Mourali, die het vijftien jaar geleden presenteerde in Nederland.

Wel heeft Maasland met de mensen van de BBC gezeten. “Daar hebben we wel mee gezeten om de hele bijbel door te nemen. De bijbel van De Zwakste Schakel.”

Is ze niet bang dat ze met het programma haar ijskoude imago versterkt? “Nee, want dat imago had ik al lang niet meer. Dat is vroeger door een paar journalisten bedacht en volgens mij is dat imago echt wel van me afgeschud sinds ik moeder ben en andersoortige programma’s heb gemaakt.”

Ik blijf wel een directe Hagenees. Mijn gezicht spreekt vaak boekdelen en ook daarin word ik vaak verkeerd geïnterpreteerd.”

Foto: RTL
10 Reacties op “Bridget Maasland heeft Chazia Mourali niet gebeld”


 1. Steven

  “Mijn gezicht spreekt vaak boekdelen en ook daarin word ik vaak verkeerd geïnterpreteerd.”

  Dit klinkt wat tegenstrijdig. Zoiets kan enkel een kil persoon zeggen.

 2. Roxanne

  Voorstukjes gezien en ze probeert wel chazia na te doen. Was niet onder de indruk. Maar ja bij de BBC is het ook zo’n bitch die presenteert.
  Afwachten maar ……

 3. Meneer Kaktus

  Ze ging horizontaal en diagonaal door de caravan vannacht. Dat ijskoude imago is volledig onterecht, ik krijg het keer op keer warm van haar.

  Vanavond weer?

 4. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wie heeft ze nog meer niet gebeld?
  We zijn erg benieuwd naar de complete lijst.

 5. L.

  Ben benieuwd. Vroeger vond ik dit altijd erg leuk, denk wel dat ik Chazia ga missen dus Bridget moet het wel heel erg goed gaan doen.

 6. El

  Ach, Chazia Mourali was al een slap aftreksel van de Engelse presentatrice. Dus zou haar inderdaad niet als voorbeeld nemen.

 7. Gwendolyn

  Zie je. Daar gaan we weer. Vertellen dat iemand iets niet gedaan heeft. Nou, ik heb dus géén reactie niet geplaatst. :)

 8. jahaha

  Toch sneu dat deze moeke dit gaat presenteren, deze mannenhaatster!

 9. Bart

  Wat is de toevoegde waarde van een bitchy presentatrice? Het hoort toch gewoon om het spel te gaan. Iets is een goed spel zoals De Slimste of Miljoenenjacht. De presentatrice kan toch gewoon normaal doen? Echt onzin dat ze nu een soort van rol moet gaan spelen. Sloeg bij Chazia al nergens op.

 10. Geronimo

  Bridget heeft Chazia niet gebeld. Bridget werd onlangs wel gebeld door haar zoontje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.