Ali B negeerde appjes Duncan Laurence

Duncan Laurence heeft in 2015 na zijn deelname aan The Voice of Holland twee appjes gestuurd naar coach Ali B, maar die heeft hij genegeerd. Dat geeft de rapper toe voor de camera van het ANP. Ali B voelde zich daardoor bezwaard om Laurence te feliciteren met zijn winst op het Eurovisie Songfestival. “Hij won en ik wilde hem feliciteren. Dus ik zoek Duncan in mijn app en toen zag ik dat hij mij twee keer had geprobeerd te appen na The Voice en daar had ik niet op gereageerd”, zegt hij.

Daarop besloot Ali B om de zanger niet te feliciteren. “Ja, dan kom ik ineens met ’gefeliciteerd’. Dus ik heb hem niets gestuurd, anders gaat hij denken: ja, als je wint, heb je vrienden.

Duncan Laurence vroeg Ali B in 2015 via de app naar zijn e-mailadres, zodat hij hem een aantal nummers kon sturen. Dat deed hij ook met The Voice-coach Ilse DeLange. “Dit is heel lang geleden”, reageert de rapper.

Hij excuseert zich en gaat Laurence alsnog feliciteren. “Ja, ik heb dat gewoon niet gezien Duncan. Ik wilde hem feliciteren, maar dacht: wow, dit komt nu wel heel lullig over. Maar ik ga het toch doen.

Ilse DeLange was de vrouw die Duncan Laurence heeft aanbevolen bij het Songfestival-team van AvroTros. Hij won het liedjesfestijn met het nummer Arcade.

Foto: SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen