Edwin Evers vooralsnog niet naar Radio Veronica

Edwin Evers gaat vooralsnog niet aan de slag voor Radio Veronica, de zusterzender van zijn voormalige thuis Radio 538. Dat heeft een woordvoerder van Talpa Radio laten weten aan De Telegraaf in reactie op geruchten op social media. Het dagblad zag de geruchtenmolen op gang komen nadat het Twitter-account van Evers Staat Op een tweet naar Radio Veronica had gestuurd. Het leek een hint over een radiocomeback van de radiolegende, maar dat is onjuist.

Wat is er wel aan de hand? “Volgens de zegsvrouw is het account waarschijnlijk gehackt omdat het management van de dj, dat het account beheert, het bericht niet heeft geplaatst“, aldus een woordvoerster van Talpa Radio.

De voormalig sidekicks van Evers, Niels van Baarlen en Rick Romijn, zitten momenteel wél bij Radio Veronica. Zij zijn nu de sidekicks van Wilfred Genee, die de middagshow maakt.

Evers heeft al laten weten sowieso geen ochtendradio meer te willen maken. Het zou kunnen dat hij op termijn weer een wekelijks programma gaat maken in het weekend.

Vooralsnog is daar echter geen sprake van.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen