Edwin Evers vooralsnog niet naar Radio Veronica

Geplaatst op Wed 29 May 2019 om 10:30

Edwin Evers gaat vooralsnog niet aan de slag voor Radio Veronica, de zusterzender van zijn voormalige thuis Radio 538. Dat heeft een woordvoerder van Talpa Radio laten weten aan De Telegraaf in reactie op geruchten op social media. Het dagblad zag de geruchtenmolen op gang komen nadat het Twitter-account van Evers Staat Op een tweet naar Radio Veronica had gestuurd. Het leek een hint over een radiocomeback van de radiolegende, maar dat is onjuist.

Wat is er wel aan de hand? “Volgens de zegsvrouw is het account waarschijnlijk gehackt omdat het management van de dj, dat het account beheert, het bericht niet heeft geplaatst“, aldus een woordvoerster van Talpa Radio.

De voormalig sidekicks van Evers, Niels van Baarlen en Rick Romijn, zitten momenteel wél bij Radio Veronica. Zij zijn nu de sidekicks van Wilfred Genee, die de middagshow maakt.

Evers heeft al laten weten sowieso geen ochtendradio meer te willen maken. Het zou kunnen dat hij op termijn weer een wekelijks programma gaat maken in het weekend.

Vooralsnog is daar echter geen sprake van.

Foto: Radio 538
26 Reacties op “Edwin Evers vooralsnog niet naar Radio Veronica”


 1. Linda

  Als een zender al gaat reageren op een weggehaalde tweet, dan kun je er geld op inzetten dat hij binnenkort dus wel bij Veronica zit

 2. Ronnie

  Haha, dit is natuurlijk gewoon damage control. John de Mol is niet blij met het marktaandeel van Veronica, Giel moet weg en Evers gaat ‘gewoon’ weer ochtendradio maken.. mark my words!

 3. Ron

  Het rommelt flink in radioland. Er is wel degelijk een plan om Evers naar Veronica te halen, maar nog niet op de korte termijn. Verder is Rob Stenders ook weer in de picture.

 4. Wolter

  Jammer. Veronica zou als best presterende zender van Nederland namelijk de juiste keuze zijn.

 5. het zit zo:

  Evers gaat naar NPO Radio 2.

 6. Bart

  @Ron Zou Giel dan toch weg ……..?

 7. Bart

  @het zit zo Daar heeft Radio 2 helemaal geen belang bij. Ze staan op 1 en er zouden eerder dj’s weg moeten dan dat ze er een nieuwe bij nemen.

 8. Kippie

  @Ronnie
  “mark my words”
  Let op mijn woorden. Spreek Nederlands, achterlijke omvolker!

 9. Joop55

  John gaat dus weer eens proberen NPO Radio 2 te slopen door Stenders daar weg te halen. Als dat gebeurd mag ik hopen dat dat voor Veronica voor driedubbele terugwerkende kracht is.

  Schijthekel aan deze Berlusconipraktijken.

 10. Bart

  @Joop55 Dan zal Talpa toch ook iets de muziekclausule die Veronica nu beperkt in wat ze wel en niet mogen draaien moeten doen.

 11. Kippie

  @Joop55, als dat gebeurT, dus snel terug naar school!
  Stenders blijft zitten waar hij zit. gaat na diverse debacles nooit meer commercieel.
  Evers gaat inderdaad naar 2.

 12. Joop55

  @Kippie

  ”Evers gaat inderdaad naar 2.”

  Bron?

 13. No. 14

  Is Evers weg? Houden zo!!!!

 14. Ronnie

  @Kippie: Omvolking? Omdat ik een Engelse term gebruik, haha.. Ik ben niet echt uit op omvolking hoor, eerder het tegenovergestelde. Maar ik zal vanaf nu alleen nog in het Nederlands reageren… I’m sorry!

 15. Ja toch niet dan?

  Evers naar 2 ?? Voor 187000 per jaar?
  Dat wil hij per 2 maanden vangen en dat gaat niet lukken bij publieke.
  Zal wel ochtendshow of middagshow op Veronica gaan doen.

 16. Ron

  Ochtendshow voor Evers; geen spraken van. Dat gaat hij niet meer doen. Maar de middag op Veronica zou nog kunnen. En anders in het weekend, zaterdag en zondag 12.00-15.00 uur.

 17. Richard

  @ het zit zo:

  Ben ik niet tegen. Ik zou er naar luisteren. Denk alleen niet dat het publieke bestel een salaris kan bieden waar Evers voor zijn bed uitkomt. Als salaris voor Evers een relevante rol speelt zie ik het niet gebeuren, helaas.

 18. Bart

  @Ron Alleen de andere dingen die je noemt is ook geen sprake van. Wel is er sprake van dat Veronica Giel gaat lozen. Let maar op!

 19. Bart

  @Richard Radio 2 heeft er helemaal geen belang bij om Edwin Evers binnen te halen.

 20. ano@niem.nl

  Evers gaat echt niet in het weekend zetten wanneer niemand luistert. Het wordt echt de middag om 16:00 uur als vervanger van Genee die het te druk heeft.
  En nee, nu niet, maar zo rond september of begin 2020

 21. Henk

  Ed Evers gaat programma van acht/negen tot elf/twaalf maken uur, hybride muziek/personality show op Radio Veronica. Giel van vijf tot acht of zes tot negen uur in de ochtend omdat Evers niet vroeg meer wil. Giel ligt niet lekker in de groep, maar bij gebrek aan beter mag ie blijven.

 22. Lies

  Mis zijn ochtendshow en zijn stem nog steeds op de radio. Ik hoop van harte dat hij kiest voor een niet commercieel station (Radio2 zou hij uitstekend bij passen) mocht hij de behoefte hebben om terug te komen.
  Ook kijk ik uit naar een radioshow waar in alle grote DJ’s samen zouden kunnen komen. Zoals Stenders, Stavermans, Van Inkel, De Wild en uiteraard Evers. Een nineties revival maar dan zonder Curry.
  Wat mij betreft is Stenders Platen Bonanza op dit moment de beste show!

 23. Lies

  Herstel, wat zou het trouwens helemaal te gek zijn als Curry er ook bij zou zijn.

 24. P

  Curry gaat nooit meer iets doen voor een Nederlandse radiozender.

 25. P

  Henk’s bijnaam is Koning Onzin.

 26. IntiemGeschoren

  Blijf lekker thuis man, nietszeggend typje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.