Airen Mylene bezorgt Net5 monsterflop: 70.000 kijkers

De kijker zit totáál niet te wachten op de Airen Mylene-show Hotel Rules op Net5. De zender van Talpa Network is tijdens het programma veruit de minst bekeken toptienzender van het land. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Na 102.000 kijkers (2,1 procent) en 130.000 kijkers (2,7 procent) voor de eerste twee afleveringen, kwam de derde aflevering van Hotel Rules woensdagavond uit op 70.000 kijkers en 1,5 procent marktaandeel. Dat is een ongelooflijk lage score.

Geen enkele toptienzender wist op prime time zó weinig kijkers te boeien als House Rules. De op een na minst bekeken zender op prime time was RTL 5, dat 160.000 kijkers scoorde met Love Island, ook een tv-flop.

Airen Mylene leek lange tijd een van de grote tv-beloftes van SBS/Talpa, maar vooralsnog wil het allemaal niet echt lukken. Bij Shownieuws wordt ze nu links ingehaald door een ander aanstormend talent: Celine Huijsmans.

Het avondvullende Hotel Rules is een spin-off van House Rules, waarvan al vier seizoenen te zien geweest zijn op Net5. In het nieuwe programma verbouwen vijf koppels rigoureus elkaars hotel of bed & breakfast.

Overigens trok het programma vóór Hotel Rules, een herhaling van NCIS, 180.000 kijkers (4 procent).

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen