Tv-talenten azen op Business Class-stoel Harry Mens

Er wordt geaasd op de plek van Harry Mens in Business Class. De presentator is echter niet van plan om te wijken. Dat vertelt hij in gesprek met de Privé. Sterker nog: de 72-jarige talkshowster heeft zich voor nog eens drie jaar verbonden aan het weekendprogramma op RTL. “Er zijn mensen die kennelijk vinden dat ik te oud word voor een wekelijks programma en zich geroepen voelen om op mijn stoel bij Business Class te gaan zitten, maar gesprekken in die richting heb ik meteen afgekapt.

Hij is nog lang niet van plan om te stoppen. “Bij RTL zijn ze nog altijd erg blij met me en ziet men geen reden om met mij te stoppen. Op de zondagmorgen trek ik veel kijkers en dat is goed voor de reclame-inkomsten.

Door het nieuwe contract zit Mens in elk geval nog tot zijn 75ste op zijn plek. “Ik heb nog altijd veel plezier in mijn programma en ik zou niet weten waarom dat gaat veranderen. Ik hoop na afloop van dit contract ook nog een tijdje door te kunnen gaan.

Naast Business Class, dat op zaterdag wordt opgenomen en op zondag wordt uitgezonden, is Mens ook druk met zijn makelaardij, projectontwikkelingsmaatschappij en crematorium. Die bezoekt hij dagelijks in een vaste volgorde.

Als ik volgens dit strakke stramien leef, voel ik me op m’n best en houd ik het nog jaren vol.

Het Privé-interview met Harry Mens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen