Tv-talenten azen op Business Class-stoel Harry Mens

Geplaatst op wo 10 apr 2019 om 14:45

Er wordt geaasd op de plek van Harry Mens in Business Class. De presentator is echter niet van plan om te wijken. Dat vertelt hij in gesprek met de Privé. Sterker nog: de 72-jarige talkshowster heeft zich voor nog eens drie jaar verbonden aan het weekendprogramma op RTL. “Er zijn mensen die kennelijk vinden dat ik te oud word voor een wekelijks programma en zich geroepen voelen om op mijn stoel bij Business Class te gaan zitten, maar gesprekken in die richting heb ik meteen afgekapt.

Hij is nog lang niet van plan om te stoppen. “Bij RTL zijn ze nog altijd erg blij met me en ziet men geen reden om met mij te stoppen. Op de zondagmorgen trek ik veel kijkers en dat is goed voor de reclame-inkomsten.

Door het nieuwe contract zit Mens in elk geval nog tot zijn 75ste op zijn plek. “Ik heb nog altijd veel plezier in mijn programma en ik zou niet weten waarom dat gaat veranderen. Ik hoop na afloop van dit contract ook nog een tijdje door te kunnen gaan.

Naast Business Class, dat op zaterdag wordt opgenomen en op zondag wordt uitgezonden, is Mens ook druk met zijn makelaardij, projectontwikkelingsmaatschappij en crematorium. Die bezoekt hij dagelijks in een vaste volgorde.

Als ik volgens dit strakke stramien leef, voel ik me op m’n best en houd ik het nog jaren vol.

Het Privé-interview met Harry Mens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
24 Reacties op “Tv-talenten azen op Business Class-stoel Harry Mens”


 1. Joop55

  Ziezo, ome Harry flikt het maar weer eens.

 2. Remi

  Jensen en Business Class … het énige Eva Jinek ‘tegen-geluid’ …

 3. chris?

  Bij Business Class moet je betalen om je producten aan te bevelen. behalve Willem van Hanegem ingehuurd om kijkers te trekken. Walgelijk programma. En daar komt iemand met ene Jensen, hoe is het in godsnaam mogelijk dat je daar naar kijkt.

 4. Bears’den

  @ Remi

  Helemaal mee eens man!

 5. Ramon

  Meester-interviewer die Harry :D

 6. Televisiefreaks

  Business Class is de melkkoe van RTL. Ze laten Harry Mens net zo lang doorgaan totdat hij er bij neervalt. Daarna zal een van zijn dochters vast klaar staan om hem op te volgen. Harry Mens benadert zelf de vaste gesprekspartners aan tafel en laat ze vorstelijk betalen om in de uitzending te komen. Hij ontvangt de helft en RTL de andere helft. Hiervoor hoeft RTL enkel wat zendtijd op zondagochtend aan te bieden. Een mooi verdienmodel voor beide partijen.

 7. Flexi

  Business class is het enige programma op televisie waar rechtse politici hun verhaal kunnen doen zonder voortdurend geinterrumpeerd te worden met valse aantijgingen of verdachtmakingen. Daarom is het een interessant programma.

 8. Asjemenou

  Hoezo azen, het is zijn eigen programma waar hij zijn eigen zendtijd bij RTL voor inkoopt…

 9. Bart

  Een jaar gelden voor het laatst gezien. Toen dacht ik al: wat wordt die man oud. Kan niet meer. Nu nog 3 jaar???

 10. Lies

  Respect voor deze oude baas! Doet gewoon zijn ding en lacht iedereen uit. Dat het geen goede interviewer is en dat je moet betalen om in zijn programma te mogen aanschuiven dat weet iedereen. Desondanks geeft hij sommigen wel een platform.
  Daar maken vele rechtste politici nog steeds dankbaar gebruik van ten tijde van verkiezingen.
  Zijn format is zo doorzichtig: Martine Hafkamp komt over de beurs babbelen, dochter Suze gaat naar een Toppark locatie die nog huisjes in de verkoop hebben, reclame van Tielemans Keukens, Myrna Goossens namens Fletcher en Leon de Winter in de paarse stoel die babbelt over het Midden Oosten.
  Mijn god, wat erg. Daar uit blijkt dat ik het te vaak heb zitten kijken…..

 11. Marry Hens

  Harry is met zijn Business Class een oase in de woestijn van de talkshows. Harry blijft altijd zichzelf en is een vakman in hart en nieren, op zijn gebied. Mijn man Alle en ik kijken nog steeds met veel plezier naar zijn onverwoestbare concept. Hulde Harry en blijf zo doorgaan!

 12. echtwaar

  Wat een kletsmajoor is die Harry Mens, afgelopen zondag waren er minder dan 100.000 kijkers. Gewoon een steeds sterker wordende flop, waarom RTL dit doorzet, geen idee.

 13. Mick

  @echtwaar Zolang Dit Is Mijn Toekomst nog gemaakt wordt mag Harry ook blijven vind ik.

 14. ome H

  @echtwaar het is gewoon 1 lange reclamespot waar RTL geld voor vangt.

 15. anoniem

  Harry

  ik heb een lagere school opleiding

  heb wel visie

  alle zaken/mensen moet naar je programma kijken

 16. Woi!ter

  Waar blijven de kijkcijfers…..?

 17. west

  ja die komen wel mar worden met tegenzin geplaats !! 3,5 miljoen kijkers voor veronica man mam man wat een feest, er zal goed gelachen worhen bij TALPA
  Ook al doen de andere zenders bij Talpa het niet best Totaalplaatje is prima!

 18. west

  Talpa gaat goed gaat lekker
  er tee el baaalt als een stekker

 19. Remi

  Pim bij Harry.

  https://www.youtube.com/watch?v=WUaUDXuhLbY

 20. Sip

  Vroeger keek ik nog wel eens, maar tegenwoordig altijd hetzelfde. Harry wordt een oude saaie man.

 21. Mediaprak

  Business Class is het Huis-Aan-Huis blaadje van Harrie. In ruil voor je advertentie ‘krijg’ je een aantal redactionele minuten. Verplicht familie/kennissen meenemen als ‘klapvee’. Harrie Mens koopt de zendtijd in bij RTL (net zoals Hour Of Power en andere home shopping programma’s). Waren het voorheen de louche investeerders uit M Oosten, zijn het tegenwoordig voornamelijk de ‘vakantie huisjes projectmakelaars’ welke zijn uitzendingen financieren. Je zal maar in zo’n verkoop praatje trappen en zo’n houten hok kopen. Nu een opgeleukte portocabin op een winderig stukje grasland. Over drie jaar overbevolkt door Polen, Bulgaren en Roemenen (= nw gastarbeiders).

 22. Johan

  Remi, jij zit wel erg gevangen in jouw rechtse denkpatroontjes he. Jensen als tegengeluid? Je bedoelt die puberale, schuim- en vuilbekkende plofkop?

 23. CreaBea

  11-4-2011 is harry heen gegaan.

 24. BRAAK

  De doodgraver ziet er zelf uit als een levend lijk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.