TV Kantine persifleert 6 Inside, zet Jan neer als kluns

De TV Kantine heeft zaterdag de Albert Verlinde-flop 6 Inside gepersifleerd. Vooral Jan Versteegh kwam er slecht van af: hij werd neergezet als een regelrechte klunspresentator. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Verlinde werd gespeeld door Carlo Boszhard en Versteegh door Kaj Gorgels, die met zijn nepkuif nog behoorlijk goed leek. Aan hun zijden zaten studiogast Caroline Tensen (gespeeld door Martine Sandifort) en Fiona Hering (gespeeld door Irene Moors).

Onder meer het decor van 6 Inside werd op de hak genomen. Het afzichtelijke buurthuisdecor werd vorige week ingeruild voor een moderner, maar wat kil decor. “Allereerst even zeggen: wat een prachtig decor. Waarschijnlijk staat het hier een ijskoud blauwe maandag. En excuses voor het lawaai. We zijn met dit programma nog steeds aan het bouwen. Ha ha ha“, sprak ‘Verlinde’.

En later: “Ik kan dit programma net zo goed Albert Inside noemen, hè. Of Inside Albert, dat kan ook. Het is misschien maar wat je lekker vindt, ha ha.”

Versteegh werd neergezet als een presentator die zich in elke zin verspreekt. ‘Verlinde’: “Jij bent een gloednieuw Ikea-kastje, waar het antiek – dat ben ik – op staat, alleen heb jij de handleiding nog niet helemaal goed gelezen, want het wankelt nog wel een beetje, ha ha.

Ook De TV Kantine denkt dat 6 Inside het niet lang meer uithoudt. “Ze moeten het, net als ik hier, gewoon even uitzingen“, sprak ‘Verlinde’ bijvoorbeeld.

En: “Dronken mensen vertellen altijd de waarheid. Na twaalf uur ’s avonds moet je me ook niet meer vragen wat ik van dit programma vind.”

De uitzending van De TV Kantine kunt u hier terugzien.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen