Telegraaf-chef: ‘Peter R. de Vries wordt oude man’

De Telegraaf verbaast zich erover dat Peter R. de Vries suggereert dat de krant lezers zou oproepen om filmpjes te maken van auto-ongelukken. Het wordt een oude man. Dat zegt nieuwschef Kamran Ullah van het dagblad op Twitter. De Vries las in De Telegraaf een kritisch verhaal over mensen die staan te filmen bij ongelukken. “Wat ze niet vermelden is dat ze zelf hun lezers vaak oproepen om dit soort filmpjes te maken. Dus, tja, wie zouden die filmpjes maken…???

De misdaadjournalist doelt op het Telegraaf-programma Dashcam, waarin beelden van dashcams worden getoond. Dat is echter iets heel anders dan bij een ongeluk gaan staan filmen.

Ullah begrijpt het gebrom niet. “Oh jee… Peter R. de Vries wordt een oude man die we nieuwe technologie uit moeten leggen. Beste Peter, dit film je met een dashcam op het dashboard van je auto, dus niet uitstappen en filmen. Werkt anders. Nieuwe video’s blijven overigens welkom.

Andere collega’s van De Telegraaf lachen Peter R. de Vries vooral uit. “Hahaha!“, zegt Rob Goossens. En Marius Maurits: “HAHA.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen