‘Sylvie Meis in het echt wél leuk’

Sylvie Meis mag voor de mensen thuis dan wel overkomen als een vreselijk mens, ze is in het echt wel leuk. Dat weten de mensen van RTL Boulevard, bleek in de uitzending van donderdag. Meis lijkt op een hubot uit Real Humans: lijkt op een mens, maar is eigenlijk nep. “Wat is dat toch, Aran, rondom Sylvie Meis? Aan de ene kant vinden we haar… We zijn gefascineerd door haar, laat ik het zo zeggen. Hoe komt dat rondom haar?“, wilde presentatrice Marieke Elsinga van Aran Bade weten.

Aran Bade: “Dat heb je netjes omschreven. Er zijn heel veel mensen die zich heel erg ergeren aan Sylvie. Dat is wel zo. We ergeren ons af en toe aan hoe zij zichzelf neerzet. Het is allemaal zo perfect en mooi. Het is net als met een kijkersfile: mensen zijn op zoek naar ellende en dat willen ze toch even ervaren. Het gaat allemaal zo goed bij haar, maar het gaat wel mis in haar relaties.”

Luuk Ikink: “Het is ook hoe ze overkomt. Onze verslaggever die het interview twee weken geleden heeft gedaan kwam terug en zei: ‘Ze is hartstikke aardig, joh! Al die verhalen die je hoort kloppen niet.‘”

Aran Bade: “Ik heb haar laatst ook gesproken en ze is hartstikke aardig, maar als je dan vraagt wie Sylvie Meis is en wat voor relatie ze zoekt, dan kan ik daar geen antwoord op geven.”

Wat het ook is bij Sylvie Meis is dat het in haar leven om haar draait. Het is de La Meis BV. Je moet als man heel sterk in je schoenen staan om daarmee om te gaan.”

Meis is negatief in het nieuws, omdat ze naar 457ste lover sinds Rafael van der Vaart aan de kant heeft gezet. Eén van die exen riep ooit in de media dat Meis gelijk het bed in dook, in werkelijkheid leeg en eenzaam is en ook nog eens niet kan koken.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen