Simone Kleinsma treurt niet om exit buurvrouw Sonja

Veel mensen vragen Simone Kleinsma waar buurvrouw Sonja is gebleven in Kees & Co, maar de actrice lijkt niet echt te treuren om de absentie van haar vroegere tegenspeelster Esther Roord. Dat is te lezen in de VARAgids. Kleinsma vindt de nieuwe cast fris. “Ik ben de enige van de oude cast die terugkomt. Tja, of dat jammer is… Ik was er tamelijk snel overheen, omdat je anders toch weer doorgaat op wat er geweest is. Nu kan je nieuwe invloeden gebruiken, met nieuwe acteurs. Is wel fris.”

Ze ‘begreep het heel goed’. “Ik krijg heel veel vragen: ‘Waar is Sonja?!’ – mijn buurvrouw en beste vriendin in de oude serie. Wij tweeën waren goed, de chemie was leuk, dus dat is heel erg jammer. Maar ja, frisse wind, nieuw huis, nieuw decor.”

Sonja is geëmigreerd, aldus Kleinsma. “Kees is alweer gescheiden en woont alleen. Haar zoon is volwassen, heeft een vriendin die gespeeld wordt door Chantal Janzen, die weer twee puberende kinderen heeft en er is een baby op komst. Kortom, het is helemaal Kees, maar dan in een nieuwe fase van haar leven.”

Ik hoop natuurlijk heel erg dat het weer een succes wordt, maar ja, ik kan er níks meer aan doen. Het is gemonteerd, nabewerkt, het ligt op de plank. Maar bij het maken had ik weer net zoveel plezier als toen, ik hoop dat de mensen het ook net zo leuk vinden.”

Het VARAgids-interview met Simone Kleinsma kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen