SBS 6 komt met ‘feelgood restauratieprogramma’

SBS 6 komt met een feelgoodshow waarin objecten worden gerestaureerd. Zo Goed Als Nieuw wordt een heus ‘reality-surpriseprogramma’. Dat heeft de tv-zender van John de Mol, die het programma produceert, laten weten. Wat kunnen we verwachten? “Een zoon laat de motor waar zijn vader vroeger altijd op reed opknappen. En een kleindochter zorgt ervoor dat de bruidsjurk van haar oma, die bij een brand verloren ging, op basis van oude foto’s volledig wordt nagemaakt.

Zonder dat de eigenaars het weten, laten hun vrienden of familieleden dierbare spullen met een enorme emotionele waarde en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig restaureren of opnieuw maken.

Elke aflevering bestaat uit verschillende cases. “Hoe groot of hoe klein de case ook is: elke metamorfose of restauratie gaat gepaard met een bijzondere herinnering of emotioneel verhaal.”

De vrienden of familieleden brengen de verrassing altijd op een creatieve manier bij de ontvanger. “Dat kan met een persoonlijke boodschap, een poster die ineens langs de weg hangt of een filmpje waarmee ze degene die ze verrassen naar een speciale locatie lokken.”

Zo Goed Als Nieuw van Talpa Producties begint in september op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen