Sascha wil niet terug in Kees & Co: ‘Ik kan niet acteren’

Sascha Visser vindt het helemaal niet erg dat hij niet gevraagd is voor de revival van zijn vroegere serie Kees & Co. Hij kan namelijk niet zo goed acteren. Dat vertelt hij in gesprek met het AD. Visser heeft helemaal geen interesse meer in een acteerrol. “Ik zag laatst de eerste aflevering van een nieuwe reeks Kees & Co. Supertof dat het terug is, maar ik moet er niet aan denken daar weer in te spelen. Want ik kan gewoon niet zo goed acteren. Ik werd er alleen maar heel ongemakkelijk van.”

Hoe is hij in vredesnaam ooit op de buis gekomen als hij geen talent heeft? Een hoop Rotterdamse bluf, zegt hij. “Dat, een guitige kop en een grote bek. Bij TMF was ik nooit binnengekomen als ik mijn uiterlijk niet een beetje mee had. Ik verscheen in meidenbladen, dat zal hebben geholpen.

Nu wil Visser helemaal niet meer op tv. “Ik haalde er geen energie meer uit. Mijn droom was op tv iets doen met voetbal, maar ook voor Ziggo Sport stond ik alleen maar autocues voor te lezen.

Als je de tekst op het scherm zou vervangen door het weerbericht, zou ik er precies hetzelfde lege gevoel aan overhouden. Ik had nul eigen inbreng.”

Inmiddels zit Visser dankzij zijn eigen productiebedrijf Fish to Fish Media weer goed in zijn vel. Meer daarover vertelt hij in het AD, via Blendle.

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen