Robert ten Brink wil travestieshow op Nederlandse tv

Robert ten Brink heeft de smaak te pakken. Na zijn optreden als travestiet in De TV Kantine van zaterdagavond, wil hij nu een heel programma met travestieten gaan maken. Dat heeft hij gezegd tegen RTL Boulevard. De TV Kantine had een parodie op het Amerikaanse RuPaul’s Drag Race en dat programma zou Ten Brink graag naar Nederland halen. “Dat is een format dat wereldwijd alle records breekt. Ik zou het persoonlijk eigenlijk best leuk vinden om het in Nederland ook te gaan doen bij RTL.”

Ten Brink heeft al ervaring met travestie-tv. “Ik heb natuurlijk ooit zelf De Travestie Show gedaan en nu komt dat gevoel weer een beetje terug. Dat was een fantastische tijd.”

Hij vond het heel leuk om zelf even drag te gaan. “Ik werd gebeld door Carlo en Herald of ik het leuk vond om in travestie te gaan. Ik hoefde niet lang na te denken. Ik zie er zo monsterlijk uit. Als je mij in een donkere steeg tegen zou komen in die vermomming, dan loop je hard weg.”

Zijn gezin heeft er geen moeite mee. “Ik heb natuurlijk meteen foto’s gestuurd en iedereen lag blauw over tafel bij mij thuis, dus dat zat wel goed.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen