Renate krijgt bloemen bij afscheid Shownieuws

Geplaatst op Thu 18 Apr 2019 om 10:45

Renate Gerschtanowitz heeft woensdag bloemen gekregen bij haar afscheid van Shownieuws. Het was een vrolijk boeket met blauwe, roze en oranje bloemen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Gerschtanowitz is na ruim 6,5 jaar vertrokken bij het programma, omdat de showrubriek niets toevoegt aan haar leven. “Ik had heel veel zin in vandaag en volgens mij hebben we net ook een heel leuke show gemaakt met z’n allen. Het voelt een beetje gekkig, maar ook wel oké“, sprak ze.

Ze wilde niets bijzonders bij haar afscheid. “Ik vind dat altijd een beetje moeilijk en ook wat narcistisch altijd. Het feit is natuurlijk wel dat het mijn laatste is en die deel ik natuurlijk met jullie achter de desk en de mensen die in de studio staan.”

Aan het eind van de uitzending sprak ze de kijker toe. “Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan en ik heb altijd veel lol gehad met mijn collega’s. Ik hoop dat jij thuis ook heel veel plezier hebt gehad en zag hoeveel plezier wij hadden.”

Dit was Shownieuws voor vandaag en dit was Shownieuws voor mij. Op onze sites staat ook nog van alles. Heel erg bedankt voor alles en graag tot morgen, want dan is de rest er nog wel.”

Foto: SBS
13 Reacties op “Renate krijgt bloemen bij afscheid Shownieuws”


 1. Bears’den

  Amen..

 2. Sjors van Kempen

  Renate is zo’n type dat als ze niet met een rijke vent was getrouwd, met een chagrijnig hoofd lauwe tosti’s voor 9 euro per stuk had staan serveren op een Amsterdams terras.

 3. Rubicon

  Zo is het goed

 4. K

  En weer door.

 5. Zonder Naam

  @Sjors Van Kempen – Dan had ze nu een of andere representatieve pr-functie gehad of zo; waar ze dan vanuit haar vorige jobs (modellenwerk, TMF) ingerold was. Ze heeft best wat in huis, denk ik.

 6. Er ist wieder da

  Shownieuws voegt óók niets toe aan mijn leven…

 7. eventothierennietverder

  En weg ermee, Renate dag hoor meisje. Niemand zal je missen!

 8. Mark

  De bloemen zijn gelijk verwelkt toen ze die bos aanpakte.

 9. Guttegut

  DOEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 10. Joots

  Vooropgesteld, erg stoer van haar dat ze wegloopt op een moment dat ze contractueel genaaid is. Maar ze zal helaas snel achter de bittere waarheid komen dat een terugkeer elders heel moeilijk wordt. Tenzij haar eega het afdwingt in een nieuw contract.

 11. Joots

  Overigens is Winston net gesignaleerd bij RTL in Hilversum.

 12. Janssen

  interessant

 13. Aphex Twin

  Zucht, super mooi, slim, fantastisch liijf.

  Anytime, anyday.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.