Renate krijgt bloemen bij afscheid Shownieuws

Renate Gerschtanowitz heeft woensdag bloemen gekregen bij haar afscheid van Shownieuws. Het was een vrolijk boeket met blauwe, roze en oranje bloemen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Gerschtanowitz is na ruim 6,5 jaar vertrokken bij het programma, omdat de showrubriek niets toevoegt aan haar leven. “Ik had heel veel zin in vandaag en volgens mij hebben we net ook een heel leuke show gemaakt met z’n allen. Het voelt een beetje gekkig, maar ook wel oké“, sprak ze.

Ze wilde niets bijzonders bij haar afscheid. “Ik vind dat altijd een beetje moeilijk en ook wat narcistisch altijd. Het feit is natuurlijk wel dat het mijn laatste is en die deel ik natuurlijk met jullie achter de desk en de mensen die in de studio staan.”

Aan het eind van de uitzending sprak ze de kijker toe. “Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan en ik heb altijd veel lol gehad met mijn collega’s. Ik hoop dat jij thuis ook heel veel plezier hebt gehad en zag hoeveel plezier wij hadden.”

Dit was Shownieuws voor vandaag en dit was Shownieuws voor mij. Op onze sites staat ook nog van alles. Heel erg bedankt voor alles en graag tot morgen, want dan is de rest er nog wel.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen