Patty Brard in 6 Inside: ‘Soap kostte me m’n dochter’

Patty Brard laat zich niet vaak uit over de moeizame relatie met haar dochter Priscilla Nasi, maar vrijdagavond liep ze er in 6 Inside wél over leeg. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Het ging in de showrubriek over de impact die reality-tv heeft op types als Samantha ‘Barbie’ de Jong, maar ook Brard voelt zich een slachtoffer van het genre. Ze wijt de breuk met haar dochter aan de soap. “Als ik er op terugkijk dan is de impact veel groter dan dat je je op dat moment realiseert.”

Patty’s Posse werd gedraaid toen Brard nog iets wilder was. “Het had alle ingrediënten om een mooie realityshow te maken, maar wat het met je doet is dat je op dat moment niet realiseert wat de gevolgen kunnen zijn van zo’n serie. Begeleiding was er toen al helemaal niet.”

Haar dochter vond dat Brard alles voor de camera deed. “Als ik er nu op terugkijk en ik kijk bijvoorbeeld naar hoe de relatie met mijn dochter nu is – die relatie is er nagenoeg acht jaar al niet meer – dan hoor ik haar heel vaak via via zeggen dat de realityserie daar de oorzaak van is geweest. Zij herkende mij daar totaal niet in. Dat snap ik heel goed. Het was seks, drugs en rock ’n roll in huize Brard op dat moment. Anders waren er ook geen ingrediënten voor een realityserie. Het spijt me ook heel erg.”

Wat ik eigenlijk heel erg belangrijk vind: je kan getest worden tot op het bot, maar mijn dochter is een heel intelligente, leuke jonge vrouw, die daar echt door geraakt is en echt mediaschuw is en nu het contact met haar moeder niet meer heeft en ik niet met haar.”

Het heeft het kapotgemaakt. “Precies, dat is een veel te hoge prijs.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen