Patty Brard in 6 Inside: ‘Soap kostte me m’n dochter’

Geplaatst op Sat 20 Apr 2019 om 9:10

Patty Brard laat zich niet vaak uit over de moeizame relatie met haar dochter Priscilla Nasi, maar vrijdagavond liep ze er in 6 Inside wél over leeg. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Het ging in de showrubriek over de impact die reality-tv heeft op types als Samantha ‘Barbie’ de Jong, maar ook Brard voelt zich een slachtoffer van het genre. Ze wijt de breuk met haar dochter aan de soap. “Als ik er op terugkijk dan is de impact veel groter dan dat je je op dat moment realiseert.”

Patty’s Posse werd gedraaid toen Brard nog iets wilder was. “Het had alle ingrediënten om een mooie realityshow te maken, maar wat het met je doet is dat je op dat moment niet realiseert wat de gevolgen kunnen zijn van zo’n serie. Begeleiding was er toen al helemaal niet.”

Haar dochter vond dat Brard alles voor de camera deed. “Als ik er nu op terugkijk en ik kijk bijvoorbeeld naar hoe de relatie met mijn dochter nu is – die relatie is er nagenoeg acht jaar al niet meer – dan hoor ik haar heel vaak via via zeggen dat de realityserie daar de oorzaak van is geweest. Zij herkende mij daar totaal niet in. Dat snap ik heel goed. Het was seks, drugs en rock ‘n roll in huize Brard op dat moment. Anders waren er ook geen ingrediënten voor een realityserie. Het spijt me ook heel erg.”

Wat ik eigenlijk heel erg belangrijk vind: je kan getest worden tot op het bot, maar mijn dochter is een heel intelligente, leuke jonge vrouw, die daar echt door geraakt is en echt mediaschuw is en nu het contact met haar moeder niet meer heeft en ik niet met haar.”

Het heeft het kapotgemaakt. “Precies, dat is een veel te hoge prijs.”

Foto: SBS
41 Reacties op “Patty Brard in 6 Inside: ‘Soap kostte me m’n dochter’”


 1. anja

  Warren Beatty

 2. Bears’den

  Ja hoor, daar is ze weer! BB – Borderliner Brard..
  MC, doen jullie dit expres? Steeds weer die volgespoten graftakken kop op Mediacourant plaatsen zorgt voor lelijke reacties..
  Iets wat deze vrouw helemaal niet verdient.. Gewoon geen aandacht meer besteden aan haar en ze gaat vanzelf weer terug naar Ibiza..

 3. Flexi

  Je hebt het zelf kapot gemaakt, want met een borderline moeder valt niet samen te leven. Stop blaming others, maar ja, das ook een kenmerk van een borderliner

 4. maatje te groot

  Waarom komt dit mens, deze griezel, toch telkens in de schijnwerpers. Is het zo armoedig gesteld met deze redactie..

 5. Godefroy France

  BNer, wat is het toch een vreslijke aandachtsh@@r, het blijft maar om haar draaien, wat is waarheid, wat is verzonnen?

  Uiterste houdbaarheids datum HEEL LANG GELEDEN VERLOPEN !

 6. Bep

  Ook al was Patty begeleid dan had ze niet geluisterd,ze had de ene destructieve relatie na de andere, haar dochter kwam op de 2 e plaats, ze was ( en is) dol op aandacht en in het middelpunt staan, daarom staat Priscilla heel ver weg op de achtergrond.

 7. Stefan

  Die reality heeft niks kapotgemaakt, dat heeft Patty helemaal zelf gedaan.

 8. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Beetje een jankverhaaltje dit.
  26 jaar irritante aanwezigheid op des vaderlands televie later komen de krokodillentranen ‘ boehoehoe, het had nooit zover mogen komen’.
  Arm kind heeft vreselijk geleden en voor zichzelf gekozen door afstand te nemen.
  Dat kwam niet door één enkele soap, maar dat weet Patsy natuurlijk ook wel.
  Proost hoor, het is weer bijna tien uur, tijd voor je eerste glaasje Pats.
  Als is de alcohol niet haar grootste probleem meer…

 9. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Pats.

 10. K

  Nou ja als je in het restaurant zit waar je dochter werkt en een dildo tevoorschijn haalt en daar lekker aan gaat sabbelen, dan kan ik mij voorstellen dat je je schaamt dat Fatty Brard je moeder is…nu heeft Fatty zo een verdriet ….van mij kon ze ook ploffen hoor.

 11. Curryworst

  6Inside… 78.000 kijkers gisteravond.
  Waar doe je het voor.

 12. ★★Onbekend💥💥

  Die dochter is 35 jaar en trekt wel weer bij.

 13. Jan

  @k: het grappige is, Patricia Paay is veel verder gegaan met seksfilmpjes, parenclubs, optredens met striptease, relaties met hele jonge jongens….
  En toch accepteert die dochter dat. Wel apart.

 14. Roel

  GOED HOOR,

  KNAP VAN JULLIE !!!

  ZELF NOOIT IETS FOUT GEDAAN !!!

  WAT ZIJN JULLIE ZIELIG !!!

  GET A LIVE !!!

 15. Hans

  @Roel: Een groot gedeelte wat hier reageert is trol en alles wat borderline-gerichte en nutteloze haat-reakties post is meestal Bears’den en Pluk van de Petteflet.
  Niets van aantrekken, MC moet van advertentie-inkomsten leven. Dit is wat ze doen, het haalt deze media-blog kwalitatief wel naar beneden, want ze waren in de eerste jaren behoorlijk goed.

 16. K

  @Jan, klopt helemaal wat jij zegt,Maar Fatty gaat altijd los op andermans tekortkomingen,terwijl zijn van a tot z de boel bij elkaar gelogen heeft, o.a over terugbetalingen schuld , ga daar maar eens op Google, dan lees je dat zij niks terug betaald heeft en zelfs de curator onderuit haalt.En waarom dochter Paay haar moeder steunt na alles wat er is gebeurd is, dat heet onvoorwaardelijke liefde, en dat moet je nu eenmaal verdienen.

 17. Curryworst

  Met zo’n moeder zou je wensen dat je weeskind was.

 18. Roxanne

  Brard doet haar hele leven al alles voor de camera en het geld. Als haar man niet aan de grond had gezeten met zijn “architectenbureau” en ze haar in huis in Amstelveen had kunnen verkopen zat ze nu lekker op de berg in haar (huur)huis in Ibiza i.p.v. bij 6Inside en andere kul programma’s waar niemand naar kijkt. Gut gut wat heeft ze het goed gedaan in haar leven.
  Respect voor haar dochter die een normaal leven leidt, hard werkt en afstand heeft genomen van haar borderline moeder die alleen maar voor onrust zorgt.

 19. Hans

  Let op alles wat hier post over borderline komt van 1 of 2 personen, maar onder verschillende namen. Apart.

 20. ZUIDWEST

  volgens mij hebben de Bekende wijven een rooster wanneer er weer gepubliceert moet worden
  die wijven zijn zo media ggggi eil dat ze tijdens het opmaken van hun rooster, er een 0R ga S me van krijgen!

 21. Susan

  Vorig jaar zat Patty in dat programma met die enge psycholoog voor een sessie. Toen kwam ze tot het ‘inzicht’ dat de curator van haar faillissement zo’n 30 jaar geleden verantwoordelijk was. Dat zat ze toen weer overal te verkondingen in elk programma. ‘Die man heeft ervoor gezorgd dat ik mijn dochter niet meer zie’. Patty zoekt de oorzaak vooral buiten zichzelf! En ik denk nou net dat daar de crux zit. Tuurlijk iedereen maakt fouten, verkeerde beslissing, roept eens iets in een ruzie. Maar echt naar jezelf kijken en toegeven dat iets misschien niet zo slim was of je spijt hebt van gedrag. Dan pas kun je iets oplossen!!! En luister eens naar de behoefte en de pijn en het verdriet van de ander. Echt luisteren!!! Zoals je je tijd en energie geeft aan al die kandidaten. Echt eens luisteren naar je dochter en haar behoefte horen. En hand in eigen boezem!! Durf te wedden dat het dat is waar je dochter naar snakt! En dat er dan weer een opening is voor herstel van het contact! Ken Priscilla niet, maar ben wel een ‘Priscilla’ en ken genoeg andere ouders die ‘totaal niet’ begrijpen waarom hun kinderen het contact hebben verbroken en bij iedereen de schuld neerleggen, behalve bij hun zelf!! Dus Patty hou ajb op met de schuld buiten jezelf leggen!!! Dat doet je dochter nl nog zoveel meer pijn!!!

 22. Kris

  Eens met Susan, daar komt bij, Patty heeft zich de laatste jaren aangesteld als een volslagen idioot, schaatsen, springen. Leuk dat je meedoet het is brood op de plank, echter hoe zij zich daarin heeft gemanifesteerd. Kinderen zouden om minder met hun moeder breken. Ik gun het haar niet.Echter steek je hand in eigen boezem Patty, en schuif niet alles af op anderen. Je zet zo nog meer kwaad bloed. Wel fijn dat je momenteel niet meer zo hysterisch doet…..

 23. liefkleinhertje

  Als deze gehalveerde Papoea mijn moeder was geweest had ik nu in het vreemdelingenlegioen gezeten.

 24. Zo ist, en niet anders.

  Wat een verschrikkelijke, zielige reacties hier zeg, hebben jullie nooit iets fout gedaan waar je later spijt van hebt gekregen?

  Hoeveel jaar zijn jullie eigenlijk, misschien al wel 12 jaar.

  Patty, ik hoop voor je dat het gauw weer helemaal goed komt met je dochter.
  Kom op Priscilla, als je Moeder er straks niet meer is ga jij zelf ook spijt krijgen.

 25. Ranonkel12

  Wij moeten nog even wachten. Haar dochter is momenteelin de weer om een boek te{laten} schrijven. De inhoud is te raden. De uitgever zal ergens in het najaar 2019 de publiciteit gaan opzoeken. Dat het smeuïg wordt is reeds verzekerd.
  Hoe ik dit weet? Inside de uitgeverij-wereld.

 26. sander

  Patty, lekker je volzuipen met wijn en je lelijke kop volspuiten met botox en het is allemaal de schuld van een ander.

 27. Jan

  @ranonkel: dom gelul.
  1. De dochter is zwaar mediaschuw en haat het om in de publiciteit te komen.
  2. Ze heeft het geld niet nodig, haar vader is zeer vermogend en is Fiat-erfgenaam.

 28. Roel

  Klopt Hans, het zijn gestoorde lui

  Zelf geen mening en graag over een ander lullen omdat hun leven erg leeg is 😀

  En dan die andere lui die alles herhalen, wat leeg

 29. CreaBea

  Wellicht een Realife met Frans Bauer. Die houd wel van Nasi

 30. Remco Terhorst

  Oftewel, tijd voor een dvd-box met de volledige serie.

 31. Trudy

  Borderline Brard het ligt altijd aan de ander….ze kwam eens in het restaurant waar haar dochter werkte straal bezopen en zette een dildo op het tafeltje het meisje was aan het bedienen en schaamde zich rot en Brard maar schreeuwen walgelijk om te zien ze moet zich schamen die Brard

 32. XXXL

  Waarom ging haar dochter dan niet uit huis tijdens die soap, daar was ze eigenwijs genoeg voor. Niemand schijnt te beseffen wat Patty allemaal meegemaakt heeft en dat ze toch nooit heeft opgegeven. Je hebt maar een moeder, waarschijnlijkkomt Priscilla daar nog wel achter,maar dan is het te laat.

 33. XXXL

  Hou toch eens op met dat borderline, interessant doen met iets waar jullie de ballen verstand van hebben,of is iedereen hier psychiater?? Patty is gewoon een hele sterke vrouw .

 34. Jan

  @trudy: het Dildo verhaal wordt zo overdreven. Patty was dat jaar ingehuurd door de huishoudbeurs met als thema safesex en condoomgebruik, waar een dildo werd gebruikt. Voor de grap heeft ze een demonstratie gedaan in het restaurant waar Priscilla werkte. Het werd heel erg opgeblazen door de pers. Volgens mij was Joling er ook bij.

 35. liefkleinhertje

  Die Patty is gewoon een dom wicht wat alles doet voor aandacht.
  Als je nou echt niks kan ga je maar van een duikplank springen en over die real life soap zeg ik niks want woorden schieten tekort voor zulke rotzooi.
  Ze had lekker bij die Brandsteder moeten blijven want die is ook niet goed wijs.

 36. liefkleinhertje

  Dat water van dat zwembad (waar die vieze Brard in heeft gelegen) hebben ze gelijk bij het chemisch afval kunnen brengen.

 37. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Precies dit dus.
  Wij zijn niet eens in staat om zulke volzinnen te schrijven laat staan er ook nog eens een beetje inhoud aan te geven dus ga ajb niet lopen beweren dat we iemand anders zijn daar we al genoeg moeite hebben onszelf bijelkaar en houden, of zoals gezegd anderen te lopen ‘trollen’ daar we niets anders doen dan welverdiende feedback geven op een kwelgeest die te pas en te onpas ongevraagd opduikt in allerlei tv-programma’s waar wij in elk geval niet op zitten te wachten.
  Worden we irritant gevonden? Prima.
  Wij vinden die troela ook irritant.
  Middels dit podium kunnen wij daar kond van doen.
  En nog even wat: als elke reageerder hier zou staan voor de aantallen die een SKO kijkcijferkastje vertegenwoordigd dan was Patsy met haar flutprogrammatjes gauw uitgek akt. Staan er zeven kastjes afgeregeld op Sbs6inside, dan roepen er nog steeds ruim 370.000 mensen dat ze op moet zouten. In een democratisch tv-bestel zou ze een enkeltje Ibiza krijgen. Met de complimenten van Kwalbert. Punt.

 38. Ranonkel12

  @jan: het klopt dat zij beschikt over een vermogen, dat neemt niet weg dat het voor haar DE manier is om af “te rekenen” met haar jeugd/moeder. Maar goed wij zullen het zien

 39. koen

  @Pluk van de Petteflet: maar je bent dus wel een trol die echt regelmatig met totaal gefabriceerd gelul aan komt.
  je moet het zelf weten, maar menig echt tv-kenner prikt zo door je heen.

 40. Japio

  Wat is er zo erg aan een moeder die haar dochter ontzettend mist en haar probeert terug te krijgen ? Ik kan mij dat heel goed voorstellen.

 41. Ray

  Nee Patty, je bent je dochter kwijt omdat je zelf voor die soap koos. Je moet het niet omdraaien. Maar ja blijkbaar kun je alleen maar 1 kant op liegen, namelijk die die in je eigen voordeel is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.