Patty Brard hint op RTL 4-contract Richard Groenendijk

Geplaatst op Tue 23 Apr 2019 om 10:00

Patty Brard hintte er maandag in 6 Inside op dat haar goede vriend Richard Groenendijk aan de slag gaat voor RTL 4. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Groenendijk koos er vorige week voor om tóch niet mee te doen aan het nieuwe seizoen van de RTL 4-show Het Perfecte Plaatje, maar is wel bezig met andere projecten voor de zender, aldus Brard. Eerst staat hij nog in Carré. “Hij heeft nooit in Carré gestaan. Dat is heel gek voor iemand van zijn statuur dat dat nooit gelukt is.”

Na Carré is het Nieuwe Luxor aan de beurt. “Daarna gaat hij eventjes met zijn nieuwe vriend Marco op de bank zitten, maar ik ken Richard: hij is nu al aan het schrijven aan zijn volgende theatertour en is ook televisie aan het schrijven.”

Groenendijk is volop bezig met tv-projecten, aldus Brard. “Dus waar hij naartoe gaat, weet ik niet, maar ik heb een vermoeden. Iets met een 4“, zei ze.

Brard tekende eerder dit jaar ook bijna een contract bij RTL 4, maar koos op het allerlaatste moment toch voor Talpa Network. Daar presenteert ze nu de kijkcijferflop 6 Inside.

Groenendijk heeft al een programma gepresenteerd voor RTL 4, namelijk De Jopie Parlevliet Show. Over die show werd bij de zenderleiding geklaagd door Gordon, maar hij zit nu bij SBS 6.

Foto: Olivier Thijssen, BNNVARA
18 Reacties op “Patty Brard hint op RTL 4-contract Richard Groenendijk”


 1. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Patsy de Patsy.
  Zie je wel dat het doorgaat.
  We hadden ze nog zó gewaarschuwd.
  Maar ja, ….niet luisteren hé, dan zit je nu dus met de gebakken peren.

 2. Henk

  Jopie weer terug met eigen show! zou goed zijn! en dan vooraal de interactie en improvisatie met de gewone man!

 3. K

  Kiek die dikke harses van Fatty….hahaha geweldig MC

 4. Jan

  Trollen ga er maar op los.

 5. Joop55

  SBS6 is bijna op iedere avond de verliezer, John zou zich toch echt zorgen moeten gaan maken. Wat een fluttroep je wel niet kan verhullen.

 6. Sven L.

  Parlevliet vond ik persoonlijk verschrikkelijk. Zie hem liever in een andere setting dan. Decor was ook niet goed. En die Brabantse side-kick trok teveel aandacht weg.

  Als je zoiets doet, doe het dan goed én over de top. Dame Edna als blauwdruk gebruiken.

 7. Ron

  Jopie Parlevliet vond ik niet eens zo slecht. Het was wel erg incrowd Rotterdam TV. Dus het had makkelijk ook op TV Rijnmond uitgezonden kunnen worden in die zin.

 8. Erwin

  Pijnlijk voor Brard. Gaan voor het grote geld, met Albert opgescheept zitten, een flutshow presenteren en er over een paar werken uitgesodemieterd worden – en achtereenvolgens in elk programma waar ze de kans krijgt klagen over haar vervelende mislukte leven. Maar verder een topvrouw natuurlijk.

 9. ano@niem.nl

  Was het probleem nu niet juist dat Parlevliet veel meer kijkers trok dan Gordon in 5 zaterdagavondshows bij elkaar?

 10. Marloes

  Ja dat was het probleem. Het scoorde namelijk echt goed het programma beter dan die van gorden en Chantal Janzen maar nee gordon wou het er af hebben dus ging het er af.

 11. Han

  @erwin: Patty is al bezig met andere programma’s waar ze niet opgescheept wordt met duo of trio-presentatie.

 12. Albert

  Patty gaat hart in aktie doen

 13. Alexander-F-Arnhem

  Waarom zou Groenedijk een contract bij RTL4 moeten krijgen,enigste dijk waar je nooit een vinger in wilt doen. En dan via de hoogste kringen vragen of je nog ideeen hebt voor hem maar er niks tegenover stellen. Het gras is altijd groener aan de andere kant van de Dijk. Tebbie niks.

 14. Zomaar

  Groenendijk heeft veel talent, het zou jammer zijn als hij weer lullige typetjes gaat spelen bij RTL.

 15. Daan

  Jopie Parlevliet show terug op de zaterdagavond!!!!!!!!!

 16. Laurens

  Als het klopt zie ik hem wel iets samen met Paul de Leeuw doen. Een soort over de Vloer, eventueel nog samen met Gerard erbij. Alleen al om het gezicht van Gordon te zien zou ik het al fantastisch vinden.

 17. Nick

  Het tweede seizoen van Jopie Parlevliet was al zoveel beter dan het eerste, waardoor je naar mijn mening de potentie van de show wel zag. Het past in lijn met het zaterdagavondamusement van Paul: weg van de flitsende decors en talentenshows, maar juist de huiselijke sfeer. Ik zou het wel willen zien!

 18. Remi

  Het écht relevante nieuws kwam van Albert, want Albert wist te melden dat cabaretier Richard Groenendijk meer tijd gaat besteden aan zijn man.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.