Patty Brard hint op RTL 4-contract Richard Groenendijk

Patty Brard hintte er maandag in 6 Inside op dat haar goede vriend Richard Groenendijk aan de slag gaat voor RTL 4. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Groenendijk koos er vorige week voor om tóch niet mee te doen aan het nieuwe seizoen van de RTL 4-show Het Perfecte Plaatje, maar is wel bezig met andere projecten voor de zender, aldus Brard. Eerst staat hij nog in Carré. “Hij heeft nooit in Carré gestaan. Dat is heel gek voor iemand van zijn statuur dat dat nooit gelukt is.”

Na Carré is het Nieuwe Luxor aan de beurt. “Daarna gaat hij eventjes met zijn nieuwe vriend Marco op de bank zitten, maar ik ken Richard: hij is nu al aan het schrijven aan zijn volgende theatertour en is ook televisie aan het schrijven.”

Groenendijk is volop bezig met tv-projecten, aldus Brard. “Dus waar hij naartoe gaat, weet ik niet, maar ik heb een vermoeden. Iets met een 4“, zei ze.

Brard tekende eerder dit jaar ook bijna een contract bij RTL 4, maar koos op het allerlaatste moment toch voor Talpa Network. Daar presenteert ze nu de kijkcijferflop 6 Inside.

Groenendijk heeft al een programma gepresenteerd voor RTL 4, namelijk De Jopie Parlevliet Show. Over die show werd bij de zenderleiding geklaagd door Gordon, maar hij zit nu bij SBS 6.

Foto: Olivier Thijssen, BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen