‘Martijn Krabbé moet Eurovisie Songfestival hosten’

Als Duncan Laurence volgende maand het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv wint, dan moet Martijn Krabbé volgend jaar het liedjesfestijn aan elkaar praten. Dat vindt AD-diva Angela de Jong, schrijft ze in haar krantencolumn. Het wordt wel lastig, want Krabbé is een RTL 4-ster en het Songfestival is een NPO 1-show. “Toch hoop ik van harte dat de NPO Martijn inhuurt voor de presentatie. Omdat hij simpelweg de beste is die we hebben in dat genre“, aldus de televisierecensente.

De AVROTROS moet echt niet voor een ster uit de eigen stal gaan, adviseert De Jong. “Je moet er toch niet aan denken dat heel Europa kijkt en de Avrotros Frits Sissing of Jan Smit naar voren schuift. Of erger nog, Ron Boszhard.”

Doe De Jong maar Krabbé. Ze vindt dat hij The Passion ook uitstekend deed. “Wat een formidabele presentator is dat toch. Niemand die met zoveel gemak zo’n grote show draagt.”

Hij praat zó makkelijk, of het nu op zo’n immens podium is of in het verplichte minuutje ‘Lullen voor spullen’ in Uitstel van Executie.”

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen op de AD-site.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen