Linda blaast Ik Hou Van Holland nieuw leven in bij SBS 6

Linda de Mol blaast haar tv-klassieker Ik Hou Van Holland na drie jaar nieuw leven in bij haar nieuwe werkgever SBS 6. Ze komt in het najaar met een nieuwe serie afleveringen. Dat heeft 6 Inside vanavond bekendgemaakt. Na veertien seizoenen besloot RTL 4 in het kader van vernieuwing om de stekker uit Ik Hou Van Holland te trekken en te vervangen door Oh Wat Een Jaar. Nu keert de show terug met Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge als de vertrouwde teamcaptains.

De Mol kan contractmatig al haar RTL 4-shows meenemen naar SBS 6, behálve Weet Ik Veel of Oh Wat Een Jaar. “Met Ik Hou Van Holland zijn we jaren geleden al gestopt, dus dat is beschikbaar“, zei RTL-baas Sven Sauvé onlangs.

Eigenlijk wilde De Mol haar tv-show Oh Wat Een Jaar meenemen. Ze gaf eerder aan dat ze óf Oh Wat Een Jaar óf Ik Hou Van Holland zou gaan presenteren bij SBS 6. “Omdat het een beetje vergelijkbare programma’s zijn, wil ik ze niet allebei doen.”

Het is dus Ik Hou Van Holland geworden. Albert Verlinde in 6 Inside: “Het is een formule waarvan we allemaal denken: yes, die is terug! Het gerucht ging al een tijdje, maar het programma keert echt terug. Iedereen houdt van Linda.”

Andere shows die De Mol gaat presenteren op SBS 6 zijn Postcodeloterij Miljoenenjacht en Linda’s Zomerweek.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen