John van den Heuvel mag ook niet zelf autorijden

Geplaatst op Fri 19 Apr 2019 om 13:10

John van den Heuvel mag vanwege zijn persoonsbeveiliging ook niet zelf meer autorijden. Dat vertelde de misdaadverslaggever donderdagavond in Pauw. Van den Heuvel gaf in de talkshow toe dat hij een snelheidsduivel is op de weg. “Ik ben wel iemand van snel rijden. Nu deze periode niet, want ik word gereden, maar als ik zelf achter het stuur zit hou ik wel van doorrijden. Laten we zeggen harder dan gemiddeld. Ik rij niet meer, omdat ik al een tijdje persoonsbeveiliging heb.

Het is het enige voordeel van persoonsbeveiliging, aldus Van den Heuvel. “Dan mag je ook niet meer zelf autorijden, nee. Dat is dan wel weer het voordeel.

Als Van den Heuvel zelf achter het stuur zit gaat het gas er dus op. “Daar ben ik niet altijd trots op, maar nog veel erger is het gebruik van social media en WhatsApp achter het stuur. Dat zie je zo veel om je heen en dat is echt iets van de laatste jaren.”

Ook daar heb ik mezelf regelmatig op betrapt, maar dat probeer ik toch echt niet meer te doen. Dat is echt levensgevaarlijk.”

Foto: BNNVARA
5 Reacties op “John van den Heuvel mag ook niet zelf autorijden”


 1. !

  ?

 2. Dorus

  In zijn politietijd kon hij ook al niet rijden..hahah

 3. Trеkhaak

  Ha, ze hebben mijn beriсht vеrwijdеrd over een fout, maar intussen wel gauw de fout verbeterd. Geen dank hoor, MC. Prutsers

 4. FvD: 35 zetels

  Het feit dat John van den Heuvel graag te hard rijdt, dus de wet overtreedt, staat direct in verbinding met zijn afkomst.
  Het overtreden van wetten door dit soort lieden is nu eenmaal schering en inslag.

 5. ★★Onbekend💥💥

  Ja een chauffeur geef mij ook maar een kun je rustig op stap.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.