Johan Derksen vindt aandacht voor val overdreven

Johan Derksen vindt de hoeveelheid media-aandacht voor zijn val van de trap een beetje overdreven. De showrubrieken doen alsof het wereldnieuws is. Dat zegt de Veronica-ster in gesprek met het AD. Derksen viel vorige week zó hard van de trap dat hij in het ziekenhuis belandde en voor het eerst in vijftien jaar niet aanwezig kon zijn in VI. “In het ziekenhuis zag ik mezelf op zo’n televisietje voorbij komen in programma’s als Boulevard en 6 Inside. Jongen, jongen, dacht ik“, aldus de voetbalanalist.

Zelf vindt Derksen het niet zo’n groot nieuws. “Het gaat over een meneer in een piepklein televisieprogrammaatje die van de trap is geflikkerd. Is dat nou wereldnieuws? Maar als je ziet wat voor reacties ik kreeg: het is hier net een bloemenwinkel.”

Ook veel BN’ers hebben een kaart gestuurd. “Berichten van mensen van wie je het niet verwacht. Claudia de Breij, Jeroen Pauw, Jan Smit, de dokter van Feyenoord Casper van Eijk. En van voetbalvereniging Emmen kreeg ik een doos sigaren plus een Emmen-onderbroek.”

Derksen hoopt vrijdag weer terug te keren in VI. “Als ik er een beetje fatsoenlijk uitzie en al die bloederige wonden bijgetrokken zijn, kan ik rustig daar gaan zitten. Mijn vrouw vindt dat trouwens erg overdreven.

Het AD-interview met Johan Derksen kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen