Johan Derksen herstelt als een malle: morgen naar huis

Johan Derksen herstelt als een malle van zijn onfortuinlijke val van de trap. Dat meldt zijn dochter Marieke Derksen zojuist op Twitter. Voor het eerst in vijftien jaar mist Johan Derksen morgenavond een uitzending van Veronica Inside, omdat hij behoorlijk gewond in het ziekenhuis ligt. De situatie staat er echter positief voor, meldt zijn dochter. “Het loopt allemaal een beetje uit de hand geloof ik. Super lief en ook tamelijk bizar, alle aandacht. Maar het gaat goed met Johan hoor!

Derksen viel in het holst van de nacht de trap af. “De schrik is weg, herstelt als een malle. Dus voor we het weten gaat hij er gewoon weer met gestrekt been in.”

De precieze toestand van Derksen is onduidelijk. Veronica meldde eerder vandaag in elk geval dat er geen definitieve opvolger voor hem wordt gezocht. “We leven per dag. We weten ook niet hoe de situatie zich ontwikkelt. De redactie is nog geen zoektocht gestart naar een structurele vervanger.

Derksen mag morgen weer naar huis. “Ik ben wel geschrokken, maar kan mij er niets meer van herinneren“, laat hij weten op de website van VI.

Morgenavond zit Jan Boskamp op de plek van Derksen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen