Gordon haalt uit naar Q-Park, auto-inbraak in garage

Q-Park krijgt een dikke middelvinger van Gordon. De entertainer dacht er verstandig aan te doen om zijn dure auto in een beveiligde parkeergarage zetten, maar niets is minder waar. Tijdens de dure parkeeractie werden zijn autoruiten ingeslagen en zijn auto leeggeroofd. Lekkere beveiliging voor dat geld, vindt de SBS 6-ster. Hij vindt het een wanvertoning. “Wat een domper! Bedankt geweldig Q-Park voor de beveiligde parkeergarage pffffff“, zegt de populaire presentator.

Gordon is niet alleen teleurgesteld in Q-Park, maar ook in de mensen die hem hebben beroofd. “Stelletje tuig wat steelt van andere die hard werken, gadverdamme!

RTL Boulevard was benieuwd wat er precies gestolen is en belde Gordon op. “Er is een koffer gestolen en ik ga vandaag nog aangifte doen“, laat hij weten.

De showrubriek vindt het erg vervelend voor Gordon. “Het beloofde een mooie week voor Gordon te worden, die eerder deze week zijn eigen burgertent opende. Toch had de week niet vervelender kunnen eindigen voor de presentator en burgerbakker.

Volgers van Gordon walgen ook van Q-Park. “En Q-Park is al schandelijk duur. Je kan m nog beter midden op de dam zetten en een bekeuring pakken. Staat ie veiliger en is nog goedkoper ook“, zegt Lys.

En Efd Bakker: “Q-Park ter verantwoording roepen ! Wat een schande…beveiligd parkeren ? NOT ! Maar wel een hoog parkeertarief vragen….niet te geloven dit.

Q-Park aanklagen heeft volgens De Telegraaf geen zin. “Het parkeren in een parkeergarage is op eigen risico bij de meeste parkeergarages en ook bij Q-park die op Google adverteert met ’Zorgeloos parkeren’.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen