Jan Kooijman wil Job Gosschalk graag terug in zadel

Jan Kooijman zou het hartstikke leuk vinden als Job Gosschalk weer terug in het zadel komt. Hij wil graag een film maken met de castingboef. Dat zegt de KRO-NCRV-ster in de rijdende talkshow van NU.nl. Kooijman is altijd al gek geweest op Gosschalk, die zich niet meer kan vertonen in Nederland na zijn gefrunnik aan jonge jongens. Hij vindt hem beter dan Johan Nijenhuis. “Op smaak kies ik Job, want ik denk dat ik veel meer aansluit bij wat Job mooi vind dan wat Johan mooi vind.”

Heeft hij contact met de naar Tel Aviv gevluchte Gosschalk? “Ja, ik heb wel eens contact met hem.”

Gaat het goed met hem? “Dat vind ik moeilijk om te zeggen, want zo goed is mijn contact met hem niet, dus dat weet ik niet precies. Maar ik heb wel contact met hem, ja. Wel sporadisch.”

Kooijman hoopt dat hij weer een keer in een Gosschalk-film mag spelen. “Ik hoop het. Als hij me zou vragen en het is een goed script, dan zou ik het wel doen, ja.”

Is dat niet een beetje not done? “Ik ben niet zo bang voor publieke opinies. Dat vinden mensen dan waarschijnlijk wel weer arrogant als ik dat zeg, maar ja… Mensen maken fouten. Iedereen maakt fouten. Als iemand dan eenmaal gestraft is, moet je toch ook weer door kunnen?

Foto: KRO-NCRV, Stijn Ghijsen

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen