Jack van Gelder: ‘Studio Sport moet een Televizier-ring!’

Jack van Gelder vindt het om te huilen dat zijn vroegere programma Studio Sport nog nooit een Gouden Televizier-Ring heeft gewonnen. Dat zegt de Ziggo Sport-ster in gesprek met NPO 3FM. Van Gelder vindt het een bloody shame. “Ik vind het eigenlijk beschamend dat Studio Sport, dat nu zestig jaar bestaat, nog nooit een prijs heeft gewonnen op het Televizier-gala of wat dan ook. Ik zie programma’s voorbijkomen waarvan ik denk: dat kan niet waar zijn“, aldus de presentator.

Mogelijk doelt Van Gelder op VI, dat wél een Ring heeft gewonnen. “En dit is zo’n iconisch instituut, Studio Sport. Daar wordt aan voorbijgegaan. Dat vindt men maar normaal en ach, het komt allemaal wel.”

Misschien komt het omdat Studio Sport net als het NOS Journaal en RTL Nieuws in de routine van de kijker zit? “Dat is zeker een compliment, maar het zou voor al die mensen die er al zo veel jaar bij betrokken zijn en er bij betrokken zijn geweest, wel een vorm van waardering zijn.”

Het enige wat je zo nu en dan hoort is: ‘O, dat is allemaal van onze belastingcenten.’ En daar word ik zo schijtziek van.”

Foto: RTL

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen