Derksen wilde Story-fotograaf niet voor niks laten rijden

Geplaatst op Sat 13 Apr 2019 om 9:30

De reden dat Johan Derksen deze week exclusief met een serie foto’s van zijn gehavende gezicht in de Story staat, is dat hij fotograaf Edwin Smulders niet wilde teleurstellen. Dat vertelde hij vrijdagavond tijdens zijn terugkeer in Veronica Inside. Het gehavende gezicht van Derksen is uitgebreid vastgelegd door Smulders. “Mijn elektricien zei – zo gaat het in een dorp -: ‘Vanaf negen uur staat hier al een Audi bij mij op de stoep met een vent met een telelens, die op jouw huis gericht is.’

Derksen wist gelijk wat er aan de hand was. “Ik zei: ‘O, dat is Edwin Smulders.’ Om twaalf uur had Edwin er genoeg van en liet hij een van die jongens die bij hem was (Nick Dijkman, red.) aanbellen.”

De voetbalkenner wilde niet moeilijk doen. “Ik ken Edwin al jaren, ik ken z’n vader, dus ik zei: ‘Als jij een fotootje wil maken… Je hoeft niet helemaal voor Jan Lul uit Amsterdam heen en weer te rijden.‘”

Hij stemde toe met wat foto’s. “Ik zeg: ‘Ik ga niet poseren. Dan maak je een foto met een telelens en ga je lekker naar huis.’ Alleen dan vind ik het weer vervelend dat zo’n gozer erin zet: ‘Derksen poseerde uitgebreid voor onze fotograaf.‘”

Foto: SBS
16 Reacties op “Derksen wilde Story-fotograaf niet voor niks laten rijden”


 1. Joop

  Triest om zo je geld te moeten ‘verdienen’.

 2. b

  Meewerken met Story , sjonge sjonge valt me tegen van Derksen. Grote mond over van alles en nog wat en je dan gedragen als een schoothondje van de roddelpers.

 3. Bart tv man

  Derksen kan nu niet andere BN’ers beschuldigen van media geilheid. Het zou eens Sylvana of Guus Meeuis zijn geweest, die zich gehavend lieten fotograferen… Dan waren het totale maffe gekken geweest, volgens de tafel van VI!

 4. Jantje

  Hoeveel hij heeft gekregen voor die foto verteld hij er dan ook weer niet bij. Alles voor het geld

 5. Bep

  Derksen vindt al die aandacht geweldig.Hij heeft Edwin zelf gebeld waarschijnlijk.

 6. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Sneu.

 7. Flexi

  Hebben de reageerders boven mij het artikel wel gelezen?? Jullie ventileren je vooraf bepaalde oordeel over de man en lezen de inhoud niet eens, lijkt het.

 8. maatje te groot

  Zo te zien was de azijn in de aanbieding vanmorgen.. Jonge jonge, get a life zeurjanussen..
  En Jantje het is verteltT hoor!!

 9. Ron

  Ach ik vind het wel zo sociaal van hem, het hoort er ook even bij als je in de belangstelling staat. Dat is de huidige tijd. Maar reken er maar niet op dat hij dit nu elke keer gaat doen. Zijn val heeft hem misschien ook wel wat milder gemaakt. Je schrikt je toch even kapot en zeker op die leeftijd van Johan. Maar de VI kijker ook bij het horen van het nieuws.

 10. Schorp

  @Ron

  Het hoort er helemaal niet bij! Dat soort misselijk volk moet je gewoon voor niks laten rijden. Dat is hun verdiende loon. Iedereen die roddelbladen koopt, zou zich kapot moeten schamen!

 11. V.Vuller

  Wordt de waarheid verteld, is het wéér niet goed. Tis ook altijd wat met die gasten.

 12. Avril 14th

  Mijn leven kan weer verder!

 13. RichardvdA

  Hij lult nu recht wat krom is. Derksen meet met twee maten, in zijn voordeel uiteraard. Als ie echt kloten had gehad dan had hij niet meegewerkt. Sukkel

 14. Mark

  Riool journalistiek. Hier gaat iedereen gelukkig nog met elkaar door één deur. De meeste bn’ers doen niet moeilijk. Anders is het bijvoorbeeld in de UK waar ik noem een Diana de dood in is gejaagd. En hetzelfde gebeurd nu met ene Megan.

 15. Flits Bom

  Sinds de snor met die rode schoenen op tv kwam neem ik hem niet meer serieus.

 16. anoniem

  zacht gekookt eitje

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.