Derksen wilde Story-fotograaf niet voor niks laten rijden

De reden dat Johan Derksen deze week exclusief met een serie foto’s van zijn gehavende gezicht in de Story staat, is dat hij fotograaf Edwin Smulders niet wilde teleurstellen. Dat vertelde hij vrijdagavond tijdens zijn terugkeer in Veronica Inside. Het gehavende gezicht van Derksen is uitgebreid vastgelegd door Smulders. “Mijn elektricien zei – zo gaat het in een dorp -: ‘Vanaf negen uur staat hier al een Audi bij mij op de stoep met een vent met een telelens, die op jouw huis gericht is.’

Derksen wist gelijk wat er aan de hand was. “Ik zei: ‘O, dat is Edwin Smulders.’ Om twaalf uur had Edwin er genoeg van en liet hij een van die jongens die bij hem was (Nick Dijkman, red.) aanbellen.”

De voetbalkenner wilde niet moeilijk doen. “Ik ken Edwin al jaren, ik ken z’n vader, dus ik zei: ‘Als jij een fotootje wil maken… Je hoeft niet helemaal voor Jan Lul uit Amsterdam heen en weer te rijden.‘”

Hij stemde toe met wat foto’s. “Ik zeg: ‘Ik ga niet poseren. Dan maak je een foto met een telelens en ga je lekker naar huis.’ Alleen dan vind ik het weer vervelend dat zo’n gozer erin zet: ‘Derksen poseerde uitgebreid voor onze fotograaf.‘”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen