Albert Verlinde ergert zich dood aan Sylvie-nieuws

Albert Verlinde krijgt op 57-jarige leeftijd steeds meer moeite met het oplezen van irrelevante showbizznieuwtjes. Nadat hij onlangs al klaagde over items die gerelateerd zijn aan trash-tv als Temptation Island, voelt hij nu niets meer voor nieuws over Sylvie Meis. Dat bleek maandag in de uitzending van 6 Inside. Meis verslijt het ene na het andere vriendje en het wordt allemaal steeds breed uitgemeten in de pers. Daar kiest de societyster gezien haar Instagram-gebruik zelf voor.

Na Rafael van der Vaart zijn er flink wat elftallen over Meis heen gegaan en nu weet Verlinde het wel. “Ze heeft nu een tijdje gehad met Bart Willemse en eerlijk gezegd: het interesseert men helemaal niets volgens mij. Snap je? Waarom iedere keer zo naar buiten en roepen: ‘Ik ben zo gelukkig!’ En weer foto’s en ‘hier zijn we!’.”

Boring, aldus Verlinde. Maar daar denkt Patty Brard anders over. Zij steekt de hand in eigen boezem. “Dat komt natuurlijk ook omdat wij alleen maar willen zien dat ze gelukkig is en dat ze die nieuwe interessante man aan haar zijde heeft. We zijn inmiddels op lover nummer 17 waar we heel veel aandacht aan besteden.”

Het lijkt erop dat Meis binnenkort wéér in het nieuws is, want een Duits medium lijkt te gaan uitpakken met een interview met Bart. “Bart gaat er nog één keer overheen“, aldus Verlinde.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen