Albert Verlinde ergert zich dood aan Sylvie-nieuws

Geplaatst op di 16 apr 2019 om 11:45

Albert Verlinde krijgt op 57-jarige leeftijd steeds meer moeite met het oplezen van irrelevante showbizznieuwtjes. Nadat hij onlangs al klaagde over items die gerelateerd zijn aan trash-tv als Temptation Island, voelt hij nu niets meer voor nieuws over Sylvie Meis. Dat bleek maandag in de uitzending van 6 Inside. Meis verslijt het ene na het andere vriendje en het wordt allemaal steeds breed uitgemeten in de pers. Daar kiest de societyster gezien haar Instagram-gebruik zelf voor.

Na Rafael van der Vaart zijn er flink wat elftallen over Meis heen gegaan en nu weet Verlinde het wel. “Ze heeft nu een tijdje gehad met Bart Willemse en eerlijk gezegd: het interesseert men helemaal niets volgens mij. Snap je? Waarom iedere keer zo naar buiten en roepen: ‘Ik ben zo gelukkig!’ En weer foto’s en ‘hier zijn we!’.”

Boring, aldus Verlinde. Maar daar denkt Patty Brard anders over. Zij steekt de hand in eigen boezem. “Dat komt natuurlijk ook omdat wij alleen maar willen zien dat ze gelukkig is en dat ze die nieuwe interessante man aan haar zijde heeft. We zijn inmiddels op lover nummer 17 waar we heel veel aandacht aan besteden.”

Het lijkt erop dat Meis binnenkort wéér in het nieuws is, want een Duits medium lijkt te gaan uitpakken met een interview met Bart. “Bart gaat er nog één keer overheen“, aldus Verlinde.

Foto: SBS
32 Reacties op “Albert Verlinde ergert zich dood aan Sylvie-nieuws”


 1. Jan Muilwijck

  Ik erger mij al jaren aan Kwalbert Verlinde.

 2. Mono

  Dan heeft Rafael het toch een stuk beter voor elkaar. Als je hem nu op tv ziet kan je haast niet geloven dat zij ooit bij elkaar waren. Waar hij een ontzettend nuchtere, aardige gast is, hangt zij van nepheid aan elkaar.

 3. anymousin

  @Jan Muilwijck, kijk je dan als je je zo ergert?

  Weer typisch zo’n reactie, uitsluitend om iets op dit forum te pleuren. Met andere woorden totaal geen toegevoegde waarde je reactie.

 4. Bart

  Het interesseert helemaal niemand of Silvie wel of niet gelukkig is. Deze vrouw wil alleen maar aandacht. Als ze een nieuwe vriend of als ze iets te verkopen heeft heeft dan moet iedereen het weten en zoekt ze de pers op maar wanneer het uit is wil ze er tegen die zelfde pers niets over kwijt. De media moet eens ophouden met aandacht geven aan dit soort wijven. Gewoon compleet negeren.

 5. critikast

  Jawel, de toegevoegde waarde is dat Verlinde veel meer ergernis oproept dan Meis. Allebei erg trouwens, maar Meis is veruit koploper !

 6. Anton

  17 mannen. Waar iedereen van af weet met dank aan de media, maar hoeveel heeft ze er gehad. Wat de media niet weet. Ik denk dat ze ze minimaal op 100 staat. Dat heeft van der vaart goed gezien. Albert heeft dus gelijk. Totaal niet meer relevant om te vermelden. Morgen heeft ze weer iemand anders.

 7. Bep

  @Anton Het houdt je nogal bezig.

 8. Onbekend

  Albert Verlinde krijgt nog eens een prijs voor grootste bemoeial.

 9. Sven L.

  Zijn rubriek teert op mensen als Meis.. ik zou de relatie met haar beschaafd houden als je d’r ooit nog voor de camera van 6 wilt krijgen. Ze schijnt een klein schorpioentje te zijn; vergeet het nooit als je d’r een loer draait… ;)

 10. Remi

  Ik kan me helemaal vinden in de mening van Albert, inzake Sylvie.
  We zijn inmiddels wel een beetje klaar met deze societyster.

  Toch betrap ik mezelf erop dat ik uitkijk naar het interview met Bart.
  Benieuwd wat deze nuchtere Brabander te melden heeft.

  Albert en Patty gaan deze sleeze and dirt als eerste behandelen, reken maar !

 11. Robert

  Je kan wel van alles zeggen over Sylvie, ze is al jarenlang een ster in Duitsland, kan dan wel allemaal nep zijn, dat is het wel goed nep.
  Ziet er toch geweldig uit, tenminste ik vind van wel.

 12. Erwin

  ALLE persoonsnamen in dit artikel , incluis de schrijver, zijn compleet irrelevant.

 13. Bart

  @SvenL Rubrieken als Boulevard, 6 Inside en Shownieuws hebben berichtgeving rondom personen als Meijs, Kabau etc. helemaal niet nodig. Alleen dat hebben ze zelf niet in de gaten. De rubrieken kunnen slechts gaan over theater, televisie (en dan niet over realitysterretjes), film, series, online (en dan niet over youtube sterretjes) muziek (en dan echte muziek dus niet alleen rappertjes) misdaad, sport, nieuws en royalty.

 14. Bep

  Daar heeft Albert helemaal gelijk in.En @Bart hierboven ook.Dat mens irriteert alleen maar, zo nep.

 15. Pakalu Papito

  En al die fantastische dingen die jullie hier posten op deze fantastische website zijn natuurlijk wel relevant he? Whahaha :D

 16. Godefroy France

  BNer, voetbalvrouw, duitsland, hele elftallen hebben zich op deze aandachtsh@@r uitgeleefd, doktoren, baronnen, rijken, gefortuneerden, alles is de revue gepasserd, allen kwamen ze tot de conclusie dat tieten zonder hersenen na verloop van tijd gruwelijk gaan vervelen!
  Echt nieuws is;;; als er morgen een goeie vent met een normaal goed salaris naast haar loopt,,,,,,, maar deze golddigger laat dat niet gebeuren!!!
  Vreselijke aanstelster,,,,, als actrice 200% gefaald !!!

 17. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Oei.
  Irrelevantie irriteert?

 18. koos

  Ik ook, ze heeft het alweer uitgemaakt, de sn*l.
  Heb medelijden met die zoon van dr
  Benieuwd naar man nr 39281

 19. Paul

  Fajah Lourens, ook zo’n aandachtjunk.

 20. Umfufu

  Deze dame heeft het veel te druk voor verkering. En haar haar mag niet door de war. En ze moet op tijd naar bed. En afschminken duurt een uur. En altijd spierpijn. En geen geflikflooi wanneer de make up er op zit. En ik heb een vermoeden dat ze erg saai is, en niet echt humor heeft.

  En dan houdt het op denk ik.

 21. Julian

  Meis, Cabau en Engizek zijn de nieuwe Brard, Breukhoven en Paay, dus over 30 jaar staat er nieuw trio op die Meis en co opvolgt.

 22. mark2

  ik heb zelden zo een on-echte vrouw gezien als meijs! terurig gewoon. die moet diep van binnen ongeliukkig zijn. dt kan gewoon niet anders als je je hele publieke leven zo een rol moet spelen. alleen al zoals ze blijft staan (en de pose) voor de fotografen als ze een auto in stapt. hoe mooi die vrouw ook is.. daar moet toch iedere man op afknappen lijkt me..

 23. Renee

  Ik snap werkelijk niet wat al die tientallen kerels nog in dat vies mens zien. Je zoon zal er maar mee thuis komen… Wel sneu voor Damian. Gelukkig heeft hij bij zn vader wel een normale stabiele thuis situatie.

 24. K

  Ik las van de week het volgende over Silvie; dat zij meer ballen op haar kin heeft gehad dan Rafael op zijn voetbalschoen, alles is daar mee gezegd lijkt mij 😜

 25. liefkleinhertje

  Die Meis is gewoon een dom wicht waar geen zak aan is behalve toen ze door van der Vaart op haar BEK werd geslagen dat was wel leuk.

 26. lafk*thertje

  Maar als zij zo dom is en toch veel meer geld verdient dan ik, wat ben ik dan?

 27. Richie

  Beste Meneer Verlinde,

  Zuur he dat je show niet aanslaat, het gaat meer om je ego dan om de show, want dat gelach met Jan en Patty, lijkt net of je zit te kijken naar je buurvrouw met pijn in dr kont. Laat Jan de show presenteren en weg met al die mensen daar. Domme zet om Patty Brard weer bij SBS 6 te laten, heb je niks geleerd van het verleden. Win je de oorlog niet mee. Zet er mensen op die wel verstand van zaken hebben, laterz

  Meneer Verlinde, ik vind je een arrogante bijdehandte irritante BNer

 28. Claire

  Ik erger me dood aan die kleffe chocoladeridder en roddelnicht Verlinde. Zijn b*llenmaat Onno heeft denk ik meer (h**ren) jongens versleten? Dat is volgens mij niet meer op twee handen te tellen. Die kleffe roddeltruus moet zich druk maken over andere zaken. Als mannen veel vrouwen neuqen dan zijn het helden en als vrouwen dat doen zijn het h**ren. Sylvie geniet er van en dat is haar goed recht kleffe Truus die je bent.

 29. HanZ

  Sylvie gebruikt haar onderkantje goed hahaha ze versleit hem niet alleen
  met pi ss en.
  Op naar de volgende miljonair meid!

 30. achtmet

  Wat een aandacht voor een afgelikte boterham ! Bah te vies om over te praten

 31. Sip

  Ik snap werkelijk niet waarom Albert zo,n programma als inside doet; de man heeft al een prima baan als producent. Bovendien samen met een schooljongen die totaal geen TV uiterlijk heeft.

 32. burgos

  Wat een verschrikkelijke nep vrouw is dat.
  Die verschrikkelijke grijns op haar gezicht.. brrrr

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.