Insiders 6 Inside praten nu recht in de camera

Geplaatst op di 16 apr 2019 om 11:15

De makers van de tv-flop 6 Inside hebben iets nieuws bedacht in een poging om de Nederlandse tv-kijker te verleiden. De insiders van de showrubriek praten nu recht in de camera. Dat was maandag te zien in de uitzending op SBS 6. Tot nu toe praatte alleen de presentator of presentatrice van dienst recht in de camera, maar nu doen ook de insiders mee. Het idee erachter is natuurlijk dat de kijker iets minder het idee heeft naar vier mensen te kijken die vooral met zichzelf bezig zijn.

Door de camera in te kijken moet de kijker zich meer betrokken voelen bij het programma. Dat presentatoren dat doen is vrij gebruikelijk, maar dat gasten of deskundigen dat doen helemaal niet.

Het is heel erg vervelend voor de makers van 6 Inside dat er zo weinig naar gekeken wordt, maar eigenlijk weet iedereen wel dat dit allemaal heel erg trekken aan een dood paard is.

6 Inside kreeg vorige week maandag een nieuw decor, maar ook dat heeft niet geholpen. Sterker nog: de showrubriek noteerde zijn op een na slechtste week tot nu toe.

Het programma is elke avond om 18.00 uur te zien op SBS 6. Het is na NSE en Thuis de grootste actualiteitenflop van John de Mol ooit.

Foto: SBS
35 Reacties op “Insiders 6 Inside praten nu recht in de camera”


 1. Ron

  Een paar honderd kijkers meer zag ik gisteren. Marktaandeel ongewijzigd. En nee, natuurlijk gaat dit ook de kijkcijfers niet omhoog helpen. Snap ook niet waarom en Verlinde en Brard tegelijkertijd aanwezig waren. Nieuwe rolverdeling?

 2. Deadly Viper

  Is deze rotzooi nog niet van de buis?

 3. Remi

  Ik achtte het bijna onmogelijk om verbeterpunten aan te brengen,
  toch is het gelukt … je voelt je nu als kijker nóg meer betrokken bij 6 Inside.

  Wat ook een absolute pré is, is dat het programma nu begint ná het reclameblok,
  en onafgebroken doorknalt tot het einde.

 4. Televisiefreaks

  De stekker er uit en herhalingen uitzenden van Jerry Springer. Iets waar het volkse SBS ooit groot mee is geworden. Of een Nederlandse variant van Jerry Springer maken en uitzenden. In de avonduren nog De Wallen Op Stap en Breekijzer erbij en je maakt weer echt tv die je raakt!

  Maar zolang John de Mol daar met de scepter zwaait krijgen we nog meer gelikte en gladde studioshows en wordt het C-garnituur aan sterren weer voor de zoveelste keer van stal gehaald.

 5. Marc

  Ja Remi dat vind ik ook een verbeterpunt nu begint het om 18:10

 6. Robert

  Tijdens het zappen zag ik daar ook die Leonie zitten, dat is ook geen verbetering wat mij betreft.

 7. Onno

  Eigenlijk is het dolkomisch!Morgen zitten ze achterstevoren op hun stoel, volgende week allemaal in het zwart. Wat een afgang voor Albert…. een kwelling gewoon. En maar (nep)lachen.

 8. Sven L.

  Vre-se-lijk besluit. Ik dacht even dat Brard van de kaart was toen ze in de camera bleef kijken. Een nieuwslezer kijkt in de camera; dat hoort zo. Roddel & achterklap bespreek je onderling als ‘deskundigen’ door elkáár aan te kijken. Ik vond het geheel juist nóg afstandelijker en statischer worden hierdoor.

 9. Dennis

  van de buis halen… dit heeft toch geen zin?

  Die Albert Verlinde kost klauwen met geld… zonde!

 10. Jacob Kle

  Patty in de camera KIJKEN? Ze kan dr ogen niet eens open houden met die verlopen kop van dr. En waarom Albert en Patty samen, ze was toch zn vervanger?
  SBS6 is op sterven na dood

 11. Steph

  Als 6inside stopt zijn we dan ook eindelijk van Remi af?

 12. Deadly Viper

  Remi is nog irritanter dan Albert Verlinden.

 13. Remi

  Ik hoop het niet Steph, want ik zit elke avond al om 18 uur klaar met mijn pikkie in mijn hand als Albert op tv komt.

 14. Curryworst

  Je gaat toch niet voor je plezier kijken naar het full size hoofd full van Patty Brard op je breedbeeld tv? Die je nu rechtstreeks aankijkt met die gluiperige samengeknepen oogjes in dat te bruine geplamuurde hoofd.

 15. Koen

  Wie zijn al die valse nichten nou, die MC opfleuren? Het wordt steeds erger.

 16. Bart

  Dit gaat ook niet werken. Daar ligt het allemaal helemaal niet aan. Het programma is gewoon niet goed. Het tijdstip ook niet en de zender waarop het wordt uitgezonden heeft geen duidelijk profiel, geen goede naam en is niet urgent genoeg. Je zet niet ineens om 18.00u de tv op SBS6 om alleen dit te kijken. Daarvoor is de zender als geheel niet urgent genoeg voor. Het is rommeltje en gaat niet veranderen zolang dit zo blijft. Al zetten ze Linda elke dag in. Dat gaat niet voor verandering zorgen. De zender moet als geheel helemaal op de schop en een aantal contracten (hoeveel geld dit helaas gaat kosten) zoals o.a. die van Gordon, Wendy, Kim Lian, Jeroen van de Boom ontbinden.

 17. Ron

  @Deadly Viper: Remi IS Verlinde…verder geen aandacht aan schenken.

 18. Truus

  @Ron: gisteren werd ook geroepen dat Puk van de Pletteflet en Bears’den eigenlijk Evert Santegoeds, Jan Uriot en Jose Hoebee zijn.
  Zo hou je natuurlijk het valse pisnichtengehalte op MC hoog. LOL

 19. Erwin

  Meneer De Mol heeft geen idee hoe hij een actueel programma maakt

 20. Onbekend

  Als 6inside niet wil aanslaan gaat dat ook niet gebeuren.

 21. Connie V.

  Nu was het helemaal niet meer om aan te gluren. Make up your mind maar elke week verschillende wijzigingen wordt niemand blij van. Geef het of tijd of haal het van de buis. Het wordt nu een beetje zielig!!!!

 22. mark2

  ik vind het een lekker programma. kijk graag. interessanter dan rtl boulevard, alhoewel ik moet toegeven dat jan versteegh (hoe lekker die ook is) niet op zn plaats is daar. ook de voice-over mag smeuïger. maar verder een lekker programma!

 23. Daan

  Die Patty Brard kan daar echt niet meer hoor wat een verlopen kop heeft die gekregen ze lijkt ook wel of zo stoned is als een garnaal iedere keer.

 24. Stip

  Ik vind het vermoeiend dat alles continu veranderd wordt. Dan beginnen ze weer om 18u, dan weer niet. Dan beginnen ze met een lange teaser van twee minuten en nu weer ineens met een lange reclame. Zo houd je die paar vaste kijkers niet echt vast.

 25. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wij waren positief verrast gisteren te zien dat Leonie tamelijk rolvast de roddelrubriek 6inside inleidde alsof het een nieuwsshow was, waarna een rechtsgeleerde (man met slordig jasje die over juridische zaken kwebbelt) een beetje hakkelde en stotterend een grapje probeerde te maken waarna Kwalbert zich er onverstaanbaar doorheenlullend mee ging bemoeien.
  Tel daarbij op de dwaze mime kop van oma Brard, wat is het: facelift, fillers én Botox maar-dan-die-ogen-niet? en af en toe een poging om iets slims te zeggen om het af te doen met een ‘ach jôh…’
  Werkelijk wereldbevreemdend! Klasse, aapjes kijken was nog nooit zo interessant.

 26. Koen

  @pluk van de petteflet: Dag schat, oud vals wijffie ben je er weer met je gezeik.
  Verl succes met je valse Luv-collega’s! Dag lieffie.

 27. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Proost.
  Flesje prosecco voor de ouwe feestneus.
  Doe maar net of niemand het merkt. O jee. Je bent op tv.
  Wie neem je nu eigenlijk in de maling koen.
  Een ongeluk in slow motion. En niemand neemt je in bescherming.
  Dat is pas triest.

 28. Koen

  @Pluk van de Petteflet: Er is niets erger dan een verbitterd oud en vals wijf die denkt grappig te zijn en briljante teksten denkt te schrijven.
  Nee, ik heb het niet over mezelf maar over JOU.
  Neem een lekker lijntje schat of zit je aan de GHB?

 29. Minder of Mirjam

  Het is erg amerikaans om op deze manier te presenteren. John steekt zijn nek wel uit, maar of het het ei van columbus is….

 30. ano@niem.nl

  Er moest in de tekst nog even bij dat dit een tv-flop is?
  Praat voor jezelf! Ik vind het een superprogramma en kijk het liever dan Boulevard.
  Dus nee, zeker geen flop.

  Het zou mooi zijn wanneer MC weer objectief nieuws brengt zoals ze dat 5 jaar terug deden!

 31. liefkleinhertje

  Als je zo’n figuur als die Barbara Barend er uit gooit en je programma is nog steeds slecht dan is het wel heel erg slecht
  Dit komt natuurlijk door die Verlinde die in de competitie der gruwelijkheid strijd met die mislukte rinoceros (Brard)

 32. johan

  hahahahahaha welke media goeroe hebben ze nu weer om raad gevraagd.

 33. dr phil

  dat noemen zij dus flop kijken

 34. A.M.

  Ik vergeet steeds om er naar te kijken, omdat ik altijd naar het nieuws kijk om 18.00u. Ik vind dan ook dat het op een verkeerd tijdstip uitgezonden wordt.

 35. Bart

  Patty Brard heeft een eng hoofd.
  Waarom kijk ik nooit naar 6 inside?
  Omdat ik niet tegen dat verbouwde
  gezicht aan kan kijken. Het doet zeer
  aan me ogen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.