Insiders 6 Inside praten nu recht in de camera

De makers van de tv-flop 6 Inside hebben iets nieuws bedacht in een poging om de Nederlandse tv-kijker te verleiden. De insiders van de showrubriek praten nu recht in de camera. Dat was maandag te zien in de uitzending op SBS 6. Tot nu toe praatte alleen de presentator of presentatrice van dienst recht in de camera, maar nu doen ook de insiders mee. Het idee erachter is natuurlijk dat de kijker iets minder het idee heeft naar vier mensen te kijken die vooral met zichzelf bezig zijn.

Door de camera in te kijken moet de kijker zich meer betrokken voelen bij het programma. Dat presentatoren dat doen is vrij gebruikelijk, maar dat gasten of deskundigen dat doen helemaal niet.

Het is heel erg vervelend voor de makers van 6 Inside dat er zo weinig naar gekeken wordt, maar eigenlijk weet iedereen wel dat dit allemaal heel erg trekken aan een dood paard is.

6 Inside kreeg vorige week maandag een nieuw decor, maar ook dat heeft niet geholpen. Sterker nog: de showrubriek noteerde zijn op een na slechtste week tot nu toe.

Het programma is elke avond om 18.00 uur te zien op SBS 6. Het is na NSE en Thuis de grootste actualiteitenflop van John de Mol ooit.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen