Albert Verlinde draagt vandaag rood-wit-blauwe bretels

Albert Verlinde draagt vandaag op Koningsdag dezelfde outfit die hij ieder jaar draagt. Hij trekt onder meer zijn rood-wit-blauwe bretels uit de kast. Dat heeft de SBS 6-ster vrijdagavond gezegd in zijn kijkcijferflop 6 Inside. Verlinde heeft een vaste outfit op Koningsdag. “Ik heb een paar oranje schoenen en een oranje T-shirt. Ieder jaar gaat het weer de kast in. Ik heb ook hele leuke rood-wit-blauwe bretels. Die draag ik, want ik ben ontzettend afgevallen, dus dan zakt mijn broek af, hè?

Hij draagt zijn oranje outfit elk jaar weer met veel plezier. “Die komen elk jaar gewoon weer uit de kast.”

6 Inside-collega Mick van Wely gaat niet zo ver als Verlinde. “Ik ga niet in oranje, nee. Op een EK en WK wil ik nog wel eens een oranje shirt dragen, maar nu doe ik gewoon normaal.”

Jan Versteegh wilde niet zeggen wat hij aantrekt, maar volgens Verlinde gaat het om een oranje slip.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen