Acteur Marcel Musters boycot VS vanwege Trump

Acteur Marcel Musters, bekend van RTL-series als Familie Kruys en Zwarte Tulp, reist vanwege Donald Trump niet meer af naar de Verenigde Staten. Dat vertelt hij in de Volkskrant. Veertig jaar lang ging Musters elk jaar een paar maanden naar New York. Dat doet hij niet meer. “Vanwege Trump. De laatste keer dat ik daar was, ging het zo onder m’n huid zitten. Overal waar je loopt, zie je verwijzingen naar Trump of je hoort mensen het over hem hebben“, aldus de acteur.

Musters gelooft in een Amerikaans horrorscenario. “Ik geloof dat hij zal worden herkozen en straks de hele democratie onderuit trekt. Ik ben bang voor chaos.”

Zijn vriend Eddy komt uit New York. “Een danser. Nu zie ik hoeveel racisme er nog steeds is. Sinds ik Eddy ken, ben ik me er meer bewust van. Het is eigenlijk gewoon een verschrikkelijk land.”

Hoe kent hij Eddy eigenlijk? “Via Craigslist, de Amerikaanse Marktplaats. Ik was in New York en had zin in seks. Maar ik wilde niet zomaar seks, ik wilde seks met een connectie op zielsniveau. Dus ik schreef een uitgebreide post op Craigslist, hij reageerde. En nu hebben we al twee jaar een relatie.”

Het Volkskrant-interview met Marcel Musters kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen