Winston ontkent terugkeer naar RTL Boulevard

Winston Gerschtanowitz ontkent dat hij terugkeert naar RTL Boulevard nu Beau van Erven Dorens verhuist naar de late avond van RTL 4. Dat meldde zijn SBS 6-collega Albert Verlinde dinsdag in 6 Inside. RTL Boulevard verloor onlangs Peter van der Vorst als presentator en straks volgt Van Erven Dorens. Het gerucht zingt rond dat Gerschtanowitz met RTL praat over een terugkeer naar RTL Boulevard, ondanks dat hij tot het eind van dit jaar nog onder contract staat bij SBS 6. 

6 Inside heeft het gerucht ook gehoord. “Er werd vandaag zelfs Winston genoemd, dat hij terug zou gaan naar RTL. Dat zei jij tijdens de break.

Ja, dat las ik online“, antwoordde Jan Versteegh.

Verlinde: “Ja, dat is niet waar. Ik heb het gecheckt en het is absolute onzin. Er zijn geen gesprekken dat hij terugkeert naar RTL om daar Boulevard te gaan doen.”

Het ‘nieuwe’ RTL Boulevard (zonder Verlinde) kende lange tijd een vast presentatietrio: Beau van Erven Dorens, Peter van der Vorst en Ruben Nicolai. Peter is er niet meer, Beau volgt binnenkort en Ruben is veruit de slechtste presentator die het programma ooit heeft gehad.

RTL Boulevard zit dus met een probleem en Gerschtanowitz zou in beeld zijn om dat probleem op te lossen.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen