VI-zanger Danny Vera: ‘Je moet Sylvana negeren’

Danny Vera, bekend als zanger van de voetbaltalkshow VI, denkt dat de mannen aan tafel er beter aan doen om types als Sylvana Simons gewoon te negeren. Dat laat hij weten in de Playboy. Sommige mensen vinden het heerlijk als ze bij VI over de tong komen, denkt Vera. “Ik zal geen namen noemen, maar van sommige mensen denk ik weleens dat ze het fijn vinden dat ze door Johan worden genoemd, zodat ze zelf ook weer even in de media kunnen komen“, zo vertelt de zanger.

Hij doelt op hysterica’s als Sylvana Simons. “Niet alleen zij, het is een hele groep. Je geeft die mensen een podium als je het maar over ze blijft hebben. En dat is juist waar ze op uit zijn. Beter kun je ze gewoon negeren.”

Vera vergelijkt Simons met een dorpsgek. “Als er iemand op de markt in Middelburg uit zijn nek staat te zwetsen en iedereen staat te luisteren, dan heeft hij een publiek. Maar als je gewoon denkt: dat is een leipie en je loopt door, dan is het toch klaar?

Ik snap sowieso niet in wat voor wereld zij leven. Dat wat zij doen, heeft alleen maar met het uit elkaar halen van de samenleving te maken in plaats van verbinden. Ik kan me daar echt over verbazen.

Het Playboy-interview met Danny Vera kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen