Van der Vorst: ‘De Leeuw brengt familiegevoel naar RTL’

Peter van der Vorst denkt dat de nieuwe RTL-aanwinst Paul de Leeuw het vlaggenschip RTL 4 een echt familiegevoel kan geven. Dat zegt hij in reactie op het nieuws over diens allereerste personalityshow bij de zender: Paul Pakt Uit. Deze gloednieuwe RTL-titel begint volgende week zaterdagavond al, op 30 maart. De Leeuw geeft cadeaus weg ‘op een grootse, lieve, hilarische of ontroerende manier, te midden van het studiopubliek én de negenkoppige huisband’. 

De anderhalf uur durende show is een aaneenschakeling van bijzondere momenten, belooft RTL. “Paul gaat ook het land in: zelfs in het holst van de nacht deelt hij kado’s uit.

De Leeuw voelt zich als een vis in het water: “Mensen blij maken met een klein gebaar, een kadootje, een liedje of een artiest. Kortom: in ‘Paul Pakt Uit’ ben ik de blije eikel!

Peter van der Vorst, de nieuwe Erland Galjaard, heeft er veel vertrouwen in. “Paul de Leeuw heeft als maker het grote talent om de harten van jong en oud te raken.”

Als er één programma is waarvoor je met het hele gezin op de bank kruipt, dan is het wel Paul Pakt Uit, een echte feelgoodshow met een knipoog. Precies het familiegevoel voor de zaterdagavond van RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen