Rob Trip niet te porren voor late talkshow RTL 4

Rob Trip zou niet te porren zijn voor een overstap naar RTL 4 om daar de late avond te gaan doen. Hij vindt talkshows namelijk behoorlijk overrated. Dat vertelt hij in een gesprek met KRO Magazine, dat plaatsvond voordat duidelijk werd dat hij is getroffen door prostaatkanker. RTL 4 heeft RTL Late Night met Twan Huys vroegtijdig van de buis gehaald, omdat er nog maar 200.000 mensen per avond keken. Momenteel is de zender hard op zoek naar een geschikte opvolger voor Twan Huys.

De anchor van het Achtuurjournaal wil in elk geval niet. “Een talkshow? Iedereen loopt ermee weg, maar het zijn net verjaardagsfeestjes op tv; iedere tafelgast mag meepraten, of hij er nou verstand van heeft of niet. Ik ben een beetje talkshowmoe.

Wel heeft hij een ándere tv-ambitie. “Ik houd enorm van interviewen. Vroeger had je Het Capitool op zondag bij de NOS; ik zou het leuk vinden als zoiets terugkomt en ik dat zou presenteren.

Het Capitool was de voorloper van Buitenhof. In de sfeervolle ambiance van het neoklassieke tuinhuis Het Capitool in ‘s-Graveland gingen politici en prominenten met elkaar in discussie.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen