Tv-kok Sandra blij dat ze na RTL, SBS weer bij NPO zit

Geplaatst op zo 10 mrt 2019 om 10:00

Tv-kok Sandra Ysbrandy maakte in 2012 de overstap van Het Familiediner naar het programma Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors, maar dat avontuur was van relatief korte duur: de zondagmiddagshow kwam in 2015 alweer ten einde. Nog in datzelfde jaar kwam ze terecht bij de officieuze opvolger van dat programma, namelijk Thuis op Zondag op SBS 6, het legendarische tv-gedrocht van Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij. Ook die show kwam snel ten einde.

Ysbrandy vindt het geweldig dat ze nu weer terug is bij de NPO. Sinds 2017 is ze het gezicht van het programma Kook mee met MAX en is ze te zien in Tijd voor MAX.

Ze heeft nog altijd geen spijt van haar overstap naar Life 4 You. “Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad met Carlo en Irene bij RTL, dat vergeet ik nooit meer. Dat was echt geweldig. Live-tv maken gaf me een enorme adrenalinekick. Ik heb wel even last gehad van een zwart gat toen dat klaar was.

Toen ging ze in op het aanbod van SBS, een echte misser. “Daar heb ik het ook erg naar mijn zin gehad, en toen was ook dat weg.

Het stoppen van Thuis op Zondag kwam als een ‘complete verrassing’, meent Ysbrandy. “Niemand had er rekening mee gehouden. Met Kim-Lian en Dirk heb ik ook een fijne tijd gehad, ik kon het goed vinden met allebei. Dirk was een enorme bourgondiër, dat was prettig voor mij als kok.

En nu zit ze bij MAX. “Ik werd benaderd en dat vond ik heel gaaf. Dan zie je dat zich toch weer wat anders aandient waar je het heel erg fijn kunt hebben.

Het Privé-interview met Sandra Ysbrandy over haar vele tv-transfers kunt u lezen via Blendle.

Foto: Roland J. Reinders
16 Reacties op “Tv-kok Sandra blij dat ze na RTL, SBS weer bij NPO zit”


 1. HesterPester

  Ze mag wel opschieten, ze wordt ouder. En we weten allemaal dat het bij de meeste vrouwen op tv gaat om hun frisse, lieftallige uiterlijke verschijning en niet om hun kookkunsten.

 2. Paolo

  Sandra heeft alles in huis, een prettige stem, vriendelijk en charmant, goed en apart gekleed en weet mensen letterlijk en figuurlijk te verleiden. Kennis van gezond en toch snel koken. Alles dus. Ze komen allemaal terug van Talpa en RtL4 en terecht. Je doet het fantastisch bij de NPO. Hou daar aan vast.

 3. HesterPester

  Paolo, het is wel duidelijk op wie jij op je zolderkamer zit te fappen.

 4. Bart

  Sandra kan goed koken. Blij dat ze weer op tv is.

 5. Hendrik Sihasulewanepatty

  Sandra vinden wij mooie meidje. Jammer dat ze terug moet naar die oude bejaarden rommel de po.

 6. Wij van TV Eend

  Hendrik Sihasulewanepatty,
  Nee bij de com zitten lekkere jonge frisse presentatoren.
  Gordon, Linda, Paul, Wendy, Albert, al die Lama’s etc. etc.
  Is ook gewoon een bejaardenclub hoor ( die wordt aangestuurd door opperopa JdM).

 7. Anti-PVV

  Een leuke meid leeftijd is maar een getal.

 8. Paolo

  @ Anti-PVV, zo is dat!

 9. man pan

  Ze kan niet koken…
  Jezus christus, wokken met instant noodles uit de supermarkt…

 10. Jasper

  Sandra vind ik een reuze sympathieke dame die teveel talent heeft om te verkwanselen aan tv zenders die, m.i., zulke slechte, enkele uitzonderingen daargelaten, programma’s dat het, m.i., gelijk staat aan beeldbuis-vervuiling.

 11. Lies

  Vraag me altijd af wie haar kleding sponsor is, voor wat betreft die truttige jurkjes? Staat haar goed trouwens. Maar ik kijk toch liever Mounir, dat is geen hobby- maar professionele kok die de technieken wel beheerst.

 12. Zonder Naam

  @Lies – Zij lijkt me nou echt iemand die gewoon vrijwillig zoiets draagt, ipv onder druk van een styliste met teveel ideeën.

 13. Ettertje

  “Dirk was een enorme bourgondiër”. Ja dat zagen we…

 14. Paolo

  @Lies, Ysbrandy was ooit te gast in een tv programma waar ze vertelde over haar kleding/kledingstijl. Nu staat het sinds 2018 ook op haar website: https://www.sandrasjurken.nl/
  Ze drukt daarmee nog duidelijker haar stempel op zaken. Koken, kleden enz.

 15. Coсa Cola

  Misschien kan ze ook een keer bij mij op de aubergine komen zittеn, lekkere gеile blonde snоl.

 16. Renee

  Zij kan absoluut niet koken links hockey trutje met veel te veel tanning op haar lijf. Altijd veel te bruin.
  Mounir haalt het hele programma op maar dat is dan ook een echte kok.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.