Tv-kok Sandra blij dat ze na RTL, SBS weer bij NPO zit

Tv-kok Sandra Ysbrandy maakte in 2012 de overstap van Het Familiediner naar het programma Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors, maar dat avontuur was van relatief korte duur: de zondagmiddagshow kwam in 2015 alweer ten einde. Nog in datzelfde jaar kwam ze terecht bij de officieuze opvolger van dat programma, namelijk Thuis op Zondag op SBS 6, het legendarische tv-gedrocht van Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij. Ook die show kwam snel ten einde.

Ysbrandy vindt het geweldig dat ze nu weer terug is bij de NPO. Sinds 2017 is ze het gezicht van het programma Kook mee met MAX en is ze te zien in Tijd voor MAX.

Ze heeft nog altijd geen spijt van haar overstap naar Life 4 You. “Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad met Carlo en Irene bij RTL, dat vergeet ik nooit meer. Dat was echt geweldig. Live-tv maken gaf me een enorme adrenalinekick. Ik heb wel even last gehad van een zwart gat toen dat klaar was.

Toen ging ze in op het aanbod van SBS, een echte misser. “Daar heb ik het ook erg naar mijn zin gehad, en toen was ook dat weg.

Het stoppen van Thuis op Zondag kwam als een ‘complete verrassing’, meent Ysbrandy. “Niemand had er rekening mee gehouden. Met Kim-Lian en Dirk heb ik ook een fijne tijd gehad, ik kon het goed vinden met allebei. Dirk was een enorme bourgondiër, dat was prettig voor mij als kok.

En nu zit ze bij MAX. “Ik werd benaderd en dat vond ik heel gaaf. Dan zie je dat zich toch weer wat anders aandient waar je het heel erg fijn kunt hebben.

Het Privé-interview met Sandra Ysbrandy over haar vele tv-transfers kunt u lezen via Blendle.

Foto: Roland J. Reinders

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen