TV Kantine onthult foto van persiflage RTL Boulevard

Geplaatst op Tue 19 Mar 2019 om 15:30

Over anderhalve week begint het tiende seizoen van de persiflagecomedy De TV Kantine en één van de programma’s die de klos is, is het ‘nieuwe’ RTL Boulevard. Dat heeft RTL 4 laten weten. Er worden vijf BN’ers gepersifleerd in de Boulevard-studio: Nikkie Plessen (door Elise Schaap), Beau van Erven Dorens (door Maarten Heijmans), Luuk Ikink (door Carlo Boszhard), Heleen van Royen (door Ilse Warringa) en burgemeester Femke Halsema (door Irene Moors).

Het jubileumseizoen start op zaterdag 30 maart en opent met een terugblik op 10 jaar De TV Kantine, met een bijzonder nummer op de melodie van The Final Countdown. “Bekende Nederlanders die het afgelopen decennium veelvuldig gepersifleerd zijn door het tweetal, geven hoogst persoonlijk acte de présence.”

Naast terugblikken is het vooral tijd voor een reeks nieuwe persiflages. Zo kruipt Chantal Janzen in de huid van Mariska Bauer en vormt zij samen met Carlo Boszhard het tv-duo uit Fijnaart: Frans & Mariska Bauer in China.

Elise Schaap wordt omgetoverd tot internetfenomeen Famke Louise en Paul de Leeuw kruipt in de huid van ‘Heel Holland Bakt’- jurylid Robert van Beckhoven.

Carlo en Irene vertolken zelf de rol van onder andere Twan Huys, Nikkie de Jager, de Van Rossums, Angela de Jong, Albert Verlinde, Janny van der Heijden, André van Duin en Louisa & Rowan.

Andere gastspelers dit seizoen zijn Kaj Gorgels, Nienke Plas, Robert ten Brink, Buddy Vedder, Esmee van Kampen, Ron Boszhard en Marit van Bohemen.

De TV Kantine, een productie van Herrie In Het Bos Producties, begint op zaterdag 30 maart om 22.00 uur bij RTL 4.

Foto: Laura Oldenbroek

Foto: RTL
36 Reacties op “TV Kantine onthult foto van persiflage RTL Boulevard”


 1. Remi

  Wie de fcuk zijn Louisa & Rowan???

 2. Lin

  Jammer, ik had gedacht dat het jubileumseizoen ook gelijk het afscheidsseizoen was. Blijkbaar niet.. Of toch met The Final Countdown?

 3. Ron

  Veel mensen doen er aan mee. Met daarbij een nog groter risico dat persiflage totaal niet lijken. Dat was al pijnlijk duidelijk in de voorgaande seizoenen van De TV Kantine. Ben benieuwd…

 4. Zo ist, en niet anders.

  Pppfff, komt dat kt programma nou alweer terug, ooit al eens aan gedacht dat er heel veel mensen niet op zitten wachten?

 5. Zalmneusje

  Irene, irene. Doe dit toch niet meer. Je hebt geen talent voor imiteren en slaat altijd net de plank mis.

 6. TopofFlop

  Er zijn ook heel veel mensen die niet op DWDD zitten te wachten, maar dat programma komt ook steeds weer terug.

 7. Irene M.

  Zalmneusje , vooral niet kijken dan. Dit is het enige programma dat ik nog heb!

 8. Curryworst

  Is toch een beetje uit de tijd dat typetjesgedoe met pruik, plaksnor en gek stemmetje. Zelfs Koefnoen realiseerde zich dat bijtijds.
  Anyway, laten we hopen dat ze wat goede tekstschrijvers hebben aangetrokken. Maar dat zal wel niet.

 9. Freak

  Dat laatste seizoen was van een abominabel niveau. Ze zaten langer in de visagie dan werken aan het script…

 10. Rollins

  Leuk toch? Voor demente bejaarden die Dame Edna niet begrijpen. En daar zit dan ook meteen het grote verschil. Barry Humphries IS Dame Edna. Dit zijn lousy imitaties van mensen die ik niet ken en doorgaans enkel bezig zijn om zichzelf te profileren. Het verschil tussen muziek en muzak. Tussen artiest en poseur.

 11. Joost

  De TV Kantine is televisie voor en door debielen.

 12. eva

  Joost,jij ben de grootste debiel

 13. Joost

  Eva is zo’n zwakzinnige.

 14. rob

  heerlijk weer genieten !!

 15. Anouk

  Irene haalt het acteer niveau weer zo naar beneden, dat is zo zonde altijd.

 16. Bart

  Waarom Irene is nou perse altijd bij moet zijn? Dat imiteren was leuk in Telekids maar nu is Ze zelf gaan geloven dat het kan. Terwijl ze het niet kan.

 17. Saar

  Wie de fuck zijn de Van Rossums? Ligt het stаgiairtje van MС weer te maffen?

 18. Parel

  Elise Schaap is echt een topactrice

 19. Tim

  Hopelijk nu wel een paar goede tekstschrijvers. Maar dat zal wel niet. Groep 8 musical niveau. Zonde! Visagie en vorm zijn wel altijd goed.

 20. trinie

  Geweldig dat ze dit programma weer opnieuw uitgevonden hebben. Zo leuk al die gastspelers! Elise en Ilse zijn een verrijking is vorig seizoen gebleken, goed om te zien dat ze weer terug zijn. En Maarten als Beau maakt mij enorm nieuwsgierig. Goed bezig!!!!

 21. Fan

  Nederlands leukste programma!

 22. Kees van Kooten

  Het beste satirische programma van afgelopen decennium.

 23. TV Recensie

  Oh jongens ik kan me hier zo op verheugen. My Guilty pleasure wordt inmiddels redelijk verantwoord om naar te kijken. Wat een topfoto.

 24. Frank

  Satire op peuterspeelzaalniveau.

 25. Frank

  21.19
  21.11
  21.02
  Labiele Carlo, hou je bek.

 26. Richard

  Zin in komend seizoen

 27. Ronnie Flex

  Mijn vriendin doet zelfs mee

 28. Lol

  Kan me hier echt op verheugen! Elise als Nikkie en Carlo aks Luuk!

 29. Erland

  Mijn favoriete programma zit nu opeens bij de concurrent….bummer

 30. Jaap Aap

  Begrijpelijk dat Irene zelf Angela de Jong wil imiteren! Niet omdat ze ook maar voor ene reet iemand kan nadoen, maar wel omdat ze allebei een riem hebben ter grootte van de evenaar!

 31. CreaBea

  Carlo is zo goed in het nadoen van mensen, ontzettend goed.

 32. Peanut

  Het is op zich zo mooi gemaakt. Maar omdat de teksten vaak zo beroerd zijn is het meer pijnlijk dan grappig. Hoop dat ze dat dit seizoen naar een hoger niveau kunnen tillen. Overigens: de Beau op die foto lijkt voor geen meter.

 33. Tims

  Mijn humor, heerlijk programma, heerlijke persiflages. Rot op met je Koefnoen en je gezeur over grachtengordel tekstjes. Lang leve de André van Duin humor, de vette lach! Heel benieuwd naar Maarten als Beau, hij lijkt sprekend…not normal gewoon.

 34. Mike

  De sketches leiden nooit ergens heen. Zo zwak geschreven.

 35. Onno

  Hele sterke sketches en heerlijk vilein.

 36. Shadow1100

  Ik vind het gewoon leuk…….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.