TV Kantine onthult foto van persiflage RTL Boulevard

Over anderhalve week begint het tiende seizoen van de persiflagecomedy De TV Kantine en één van de programma’s die de klos is, is het ‘nieuwe’ RTL Boulevard. Dat heeft RTL 4 laten weten. Er worden vijf BN’ers gepersifleerd in de Boulevard-studio: Nikkie Plessen (door Elise Schaap), Beau van Erven Dorens (door Maarten Heijmans), Luuk Ikink (door Carlo Boszhard), Heleen van Royen (door Ilse Warringa) en burgemeester Femke Halsema (door Irene Moors).

Het jubileumseizoen start op zaterdag 30 maart en opent met een terugblik op 10 jaar De TV Kantine, met een bijzonder nummer op de melodie van The Final Countdown. “Bekende Nederlanders die het afgelopen decennium veelvuldig gepersifleerd zijn door het tweetal, geven hoogst persoonlijk acte de présence.”

Naast terugblikken is het vooral tijd voor een reeks nieuwe persiflages. Zo kruipt Chantal Janzen in de huid van Mariska Bauer en vormt zij samen met Carlo Boszhard het tv-duo uit Fijnaart: Frans & Mariska Bauer in China.

Elise Schaap wordt omgetoverd tot internetfenomeen Famke Louise en Paul de Leeuw kruipt in de huid van ‘Heel Holland Bakt’- jurylid Robert van Beckhoven.

Carlo en Irene vertolken zelf de rol van onder andere Twan Huys, Nikkie de Jager, de Van Rossums, Angela de Jong, Albert Verlinde, Janny van der Heijden, André van Duin en Louisa & Rowan.

Andere gastspelers dit seizoen zijn Kaj Gorgels, Nienke Plas, Robert ten Brink, Buddy Vedder, Esmee van Kampen, Ron Boszhard en Marit van Bohemen.

De TV Kantine, een productie van Herrie In Het Bos Producties, begint op zaterdag 30 maart om 22.00 uur bij RTL 4.

Foto: Laura Oldenbroek

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen