Telegraaf snoeihard: ‘Olcay laat een puinhoop achter’

Een dag nadat De Telegraaf onthulde dat Olcay Gulsen en Ruud de Wild toch echt een setje zijn, zet de krant de deskundige van RTL Boulevard wederom in de spotlights. Ditmaal met een minder leuk verhaal. Dat is te lezen in de kiosk. De Telegraaf spaart Gulsen niet. ‘Olcay laat puinhoop achter’, kopt de krant. ‘Na omvallen SuperTrash resteert miljoenenschuld.’ Precies een jaar na het faillissement van haar modebedrijf SuperTrash zou er nog dertien miljoen euro aan schulden zijn.

Alleen de Belastingdienst en de huisbank van SuperTrash azen al op ruim vijf miljoen euro, aldus de krant. “Daarmee is de kans dat de overige, achter in de rij aansluitende schuldeisers ooit nog iets van hun zuurverdiende centjes zullen terugzien tot nagenoeg nul gereduceerd.”

Al met al heeft Gulsen haar bedrijf dus met een puinhoop achter gelaten. Ze heeft wel erg slecht management gevoerd, meent de krant. “Uit het onlangs verschenen vierde faillissementsverslag van curator Stephan Voermans blijkt  dat haar modebedrijf, voordat het in maart 2018 omviel, al jaren haperde.

 

De curator ziet niet stil – zo wist hij met de verkoop van voorraden en merkrechten al 1,3 miljoen euro binnen te harken – maar dat kon het gapende gat van 13 miljoen euro niet voorkomen, aldus de krant.

Het Telegraaf-artikel Olcay laat puinhoop achter – Na omvallen SuperTrash resteert miljoenenschuld kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen