SBS 6 ziet af van verhuizing 6 Inside naar 18.30 uur

SBS 6 wilde de Albert Verlinde-show 6 Inside over een paar weken eigenlijk verhuizen naar 18.30 uur, recht tegenover RTL Boulevard dus, maar ziet daar toch van af. Dat heeft een woordvoerster van de zender desgevraagd laten weten. 6 Inside is momenteel te zien van 18.00 tot 19.00 uur, maar wordt nog altijd slecht bekeken. Zo keken er vorige week slechts 137.000 mensen naar. Vandaag doken de meischema’s van SBS 6 op en daarin staat 6 Inside geprogrammeerd van 18.30 tot 19.30 uur.

Dit was inderdaad het plan, geeft de zender aan. “We werken onafgebroken aan de doorontwikkeling van 6 Inside en een optimale aansluiting van het programma bij de wensen van de kijker.

De woordvoerster vervolgt: “In dit kader is een verplaatsing van het uitzendtijdstip naar 18.30 uur overwogen, maar hiertoe is niet besloten.”

Vorige week werd 6 Inside vanwege de tramaanslag in Utrecht één keer uitgezonden op het tijdstip van Shownieuws, direct na de late Hart van Nederland dus. Van een verhuizing naar de late avond is echter ook geen sprake.

Het lijkt erop dat SBS 6 het op het huidige tijdstip blijft proberen met 6 Inside, van zes tot zeven dus.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen