‘RTL 4 kiest met Art Rooijakkers voor de middelmaat’

Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van de Story, vindt dat RTL 4 met Art Rooijakkers voor de middelmaat kiest. Hij is helemaal niet geschikt om een late-night-talkshow te dragen. Dat heeft hij donderdagavond gezegd in Shownieuws. Rooijakkers gaat in juli en augustus een zomerse talkshow presenteren op de late avond van RTL 4. Dat belooft volgens Den Aantrekker bloedsaai te worden. Hij vindt hem vlees noch vis. “Ik vind hem middelmaat, maar dat is mijn persoonlijke mening.”

Den Aantrekker vreest voor heel lage kijkcijfers. “Ik denk dat als RTL inzet op een tamelijk kleurloos ongevaarlijk programma waar de volgende dag niemand over praat, dat Art dan de ideale presentator is. Ik vind hem de ideale schoonzoon en eigenlijk niet geschikt voor zo’n programma.”

De Story-baas kan het weten. “Ik heb hem als hoofdredacteur vaak genoeg gevolgd om te kijken wat hij doet.

Wie moet RTL wél op die late avond zetten? “Er is één naam die op ieders lippen brandt en dat is Beau van Erven Dorens, maar hij is gepasseerd. Beau kun je met een natte vinger lijmen als je het goed aanpakt. Overigens vind ik Paul de Leeuw ook een goede kandidaat.”

Koos van Plateringen: “Als Paul de Leeuw serieus blijft en niet de grapjas gaat uithangen, dan denk ik dat hij dat goed kan. Hij kan zowel met bekende Nederlanders als met ministers een goed gesprek hebben.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen