RTL 4 houdt alle Voice-versies in huis

RTL maakt een einde aan de speculaties over zijn grootste hitshow, The Voice. Het moederprogramma en alle spin-offs blijven de komende drie jaar te zien op RTL 4. Dat heeft de zender laten weten. The Voice of Holland, The Voice Kids én The Voice Senior blijven ‘minimaal’ de komende drie jaar in handen van RTL. Martijn Krabbé blijft de constante factor in de drie formats. The Voice gaat hij samen met Chantal Janzen doen, Senior samen met Lieke van Lexmond en Kids met Jamai Loman.

Sven Sauvé, de algemeen directeur van RTL, zegt: “Als er een format is dat fans kent van alle leeftijden, dan is het wel The Voice. Alle drie de edities hebben een eigenheid die past bij RTL en daar hebben we samen met Talpa ook hard aan gebouwd de afgelopen tien jaar. Het zijn en blijven prachtige en sterke programma’s, waarbij we van jong tot oud de kans geven hun droom waar te maken: een podium voor hun zangtalent.

Lange tijd ging het gerucht dat John de Mol de show zou verhuizen naar zijn eigen SBS 6, maar die geruchten zijn nu verleden tijd. The Voice blijft een zeer belangrijke waarde in de programmering van RTL 4. “Verder blijven we bouwen aan groot entertainment. De volgende twee wereldhits staan al klaar voor de Nederlandse kijker bij RTL 4: ‘The Masked Singer’ en ‘All Together Now’.

Net als afgelopen jaar wordt in augustus het Voice-seizoen geopend met de jongste editie van de drie: The Voice Senior. Vanaf november gevolgd door het tiende seizoen van The voice of Holland.

Na dit jubileumseizoen gaat direct The Voice Kids van start. “Op de samenstelling van de coaches in ‘The voice of Holland’, ‘The Voice Senior’ en ‘The Voice Kids’ komen we nog terug.”

The Voice wordt geproduceerd door Talpa.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen