Patty komt afspraak met Talpa wél na: tekent contract

Geplaatst op za 23 mrt 2019 om 10:05

Overeenkomen dat je een contract gaat teken en daadwerkelijk een contract tekenen zijn voor Patty Brard twee heel andere dingen. Ze is haar afspraak met Talpa nu wél nagekomen. Dat is te zien op Instagram, waar ze een foto van haar contractondertekening post. Eerder dit jaar maakte RTL bekend dat ze de tv-diva voor vier jaar had vastgelegd, maar vlak voor de ondertekening trok Brard zich terug. Twee weken geleden werd duidelijk dat ze naar SBS 6 gaat en nu heeft ze ook echt getekend.

Brard is blij. “Vandaag officieel getekend bij Talpa Network voor vier jaar! Thanx! #happy #fouryear #contract #toast #water #champagne #untouched #television #broadcast.

De tv-diva is te zien op een foto met de nieuwe tv-baas van SBS: Marco Louwerens, ook wel bekend als het ‘directeurtje’ van de mannen van VI.

Juist de mannen van VI vinden Brard helemaal niks. Ze vonden haar optredens bij RTL Late Night met Twan Huys helemaal niets.

René van der Gijp verbaasde zich erover: “Dan komt er iemand laveloos bij zo’n vergadering zitten die zegt: ‘Zet Patty Brard erbij.’ Dan is er niemand die zegt: ‘Heb jij gedronken ofzo?’ Nee, hoor, Patty Brard erbij!

Johan Derksen: “Zou zo iemand niet beseffen dat als je Patty Brard erbij zet dat het voor heel veel Nederlanders een reden is om niet te kijken? Ik doe mijn uiterste best om Patty Brard te omzeilen en die zit er dan weer.”

De ondertekeningsfoto van Brard:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag officieel getekend @talpa_network 4jaar! Thanx! #happy #fouryear #contract #toast #water #champagne #untouched #television #broadcast

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Foto: BNNVARA
26 Reacties op “Patty komt afspraak met Talpa wél na: tekent contract”


 1. NoPe

  Beetje Laf van haar

 2. Rubicon

  Patty goed bezig. Gun haar succes maar tjonge tjonge waar zijn de innovatieve nieuwe programma’s bij Talpa. Fris elan en talent. Begrijp het gewoon niet. Nul onderscheidende vermogen. Zo gaat SBS etc het niet redden

 3. Bears’den

  Borderline heks dat je bent!
  Pak je bezem en vlieg terug naar Ibiza!

 4. K

  Je komt gewoon niet van dat kadaver af, gewoon weer weg zappen waar dit niet ogen open kunnen houden ziek mens.

 5. Rollins

  Dat zou ik ook doen wanneer er geen alternatieven zijn. Rapper Sjors komt zijn afspraak na en tekent bij Josti Records. Nogal wiedes.

 6. Freek

  Patty zou eigenlijk Hotter Than My Daughter mee moeten nemen naar talpa TV, want dat programma heeft ze in korte tijd wel eigen gemaakt en dat doet ze echt goed.

 7. Sjors van Kempen

  Directeurtje kijkt alsof hij ook niet snapt waarom dit een goed idee zou zijn. Je kunt die 8 ton per jaar ook gewoon in de sloot flikkeren, Patty levert geen cent op.

 8. Cobweb

  Goede reden om niet te kijken lijkt me.

 9. Erik

  Gisteravond stelde ze zich ook weer behoorlijk aan met dat overdreven jankerige toontje. Wat doet deze vrouw op tv?? Niemand kan zichzelf spiegelen met haar. En dat is toch wel cruciaal.

 10. ivan

  John de Mol is helemaal de weg kwijt.Hij heeft alle afgekeurde bn’ers binnen gehaald.Ik hoorde laatst dat hij aan een lichte vorm van dementie lijd,

 11. ivan

  John de Mol is helemaal de weg kwijt.Hij heeft alle afgekeurde bn’ers binnen gehaald.Ik hoorde laatst dat hij aan een lichte vorm van dementie lijd.

 12. Roxanne

  Patty is net een kakkerlak, blijft terugkomen en niet uit te roeien.

 13. Peacock and Whitemen

  Die quotes van vi gingen over de laatste uitzending van twan huys, niet over brard in zijn algemeen.

  Misschien kan ze nog een keertje sterren springen doen, alleen op de herman brood manier.

 14. Hans

  Goed hoor Patty, laat ze hier maar lullen. Dit is voor een groot gedeelte de fanbase van Veronica Inside die hier praat.
  En tuurlijk is zij naast het programma-aanbod voor het geld gegaan.
  Veel mensen zouden dat doen, wat is daar verkeerd aan?
  Hoop wel dat ze haar niet proberen te koppelen aan Gordon, want dat is teveel…

 15. Jantien Visser

  Heb Patty altijd een frisse wind gevonden tussen vaak vervelende kwasten. Maar momenteel is ze ondergedompeld in belijningen in haar gezicht die haar soms er eng laten uitzien. Toch een te mager koppie? Geen idee, maar ik kijk niet meer met plezier naar haar. Vooral bij 6Inside was het gewoon eng. Of ligt dat aan de make-up en belichting?

 16. Gerard de Groot

  #Ivan misschien heb je wel gelijk, want deze aandoening uit zich de eerste 10 jaar meestal door gedragsverandering en meestal niet in de positieve zin. Vroeger vatten ze dat gewoon samen in “oudere mensen kunnen extreem en ongeremd gedrag gaan vertonen” zonder dat iemand de link lag. En uiteindelijk noemden ze dat dan gewoon seniel.
  Zie ook de extreme uitbarsting van Freek de Jonge op het boekenbal

 17. Curryworst

  Wat was Patty Brard weer slecht hè bij 6Inside?
  Dit valt niet te overtreffen in de TV Kantine.

 18. Maxer

  Zag PB Beer aan het begin van 6 Inside met het item van de stille tocht, je denkt dat het niet slechter kan maar dan blijkt dat zij bewijst dat dat wel kan. En Jan Versteegh zit er als een aap naast. Snel oveschakelen is het enige dat je dan kan doen.

 19. Remi

  Patty heeft het méér dan uitstekend gedaan, als vervangster van Albert.
  … Ook voor Patty waren het moeilijke dagen … respekt.

  Toch kijk ik uit naar aanstaande maandag.
  Albert, goed uitgerust na een welverdiende vakantie, pakt de draad weer op.

 20. Wijze van Zion

  De Viola Holt met een tint…..

 21. Danny

  Patty werd ontslagen bij SBS Shownieuws en vele liepen te janken en te schelden dat ze het jammer en raar vonden dat ze op straat werd gezet,
  Nu komt ze terug en nu loopt bijna iedereen weer te klagen dat ze haar liever niet meer op TV zien.
  Wat een stel azijnpissers zijn het hier ook op deze website. Niets is goed en altijd wat te zeiken wat een klootjes volk.

 22. zorro

  Wat moeten ze met deze trol???????????????

 23. tante Rikie

  talpa de nieuwe bejaarden omroep

 24. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Excusez le Môt Remi, maar wtf heeft die enge Patsy voor verschrikkelijks meegemaakt dat jíj daar medelijden mee hebt. Een beetje nieuwslezer lepelt in twintig minuten méér rampen en ellende en aanslagen met dodelijk gevolg, en om tien uur doen ze het gewoon nóg een keer. Omdat het kan.
  Dus, medelijden is wel het laatste wat je hoeft te hebben, tenzij het gaat over de erbarmelijke voorleeskwaliteiten van deze gekreukelde krant of het feit dat ze geen dikke bril op wil zetten en dus als een mixametosisch konijn naar die auto-cursus zit te gluren. Succes Remi, je bent ongeloofwaardig en je staat alleen. Op de wereld.

 25. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Mixamatosisch konijn. Excuus.

 26. Erwin

  Kom op met nieuwe INNOVATIEVE programma’s! Probeer het eens, anders streeft zo’n NPO-iniatiefje met hun subsidie je nog voorbij. Ongelooflijk hoe De Mol telkens weer inzet op hetzelfde kliekje. 2019!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.