Patty komt afspraak met Talpa wél na: tekent contract

Overeenkomen dat je een contract gaat teken en daadwerkelijk een contract tekenen zijn voor Patty Brard twee heel andere dingen. Ze is haar afspraak met Talpa nu wél nagekomen. Dat is te zien op Instagram, waar ze een foto van haar contractondertekening post. Eerder dit jaar maakte RTL bekend dat ze de tv-diva voor vier jaar had vastgelegd, maar vlak voor de ondertekening trok Brard zich terug. Twee weken geleden werd duidelijk dat ze naar SBS 6 gaat en nu heeft ze ook echt getekend.

Brard is blij. “Vandaag officieel getekend bij Talpa Network voor vier jaar! Thanx! #happy #fouryear #contract #toast #water #champagne #untouched #television #broadcast.

De tv-diva is te zien op een foto met de nieuwe tv-baas van SBS: Marco Louwerens, ook wel bekend als het ‘directeurtje’ van de mannen van VI.

Juist de mannen van VI vinden Brard helemaal niks. Ze vonden haar optredens bij RTL Late Night met Twan Huys helemaal niets.

René van der Gijp verbaasde zich erover: “Dan komt er iemand laveloos bij zo’n vergadering zitten die zegt: ‘Zet Patty Brard erbij.’ Dan is er niemand die zegt: ‘Heb jij gedronken ofzo?’ Nee, hoor, Patty Brard erbij!

Johan Derksen: “Zou zo iemand niet beseffen dat als je Patty Brard erbij zet dat het voor heel veel Nederlanders een reden is om niet te kijken? Ik doe mijn uiterste best om Patty Brard te omzeilen en die zit er dan weer.”

De ondertekeningsfoto van Brard:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag officieel getekend @talpa_network 4jaar! Thanx! #happy #fouryear #contract #toast #water #champagne #untouched #television #broadcast

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Foto: BNNVARA

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen