Lieke, Jamai en Chantal blij met presentatie The Voice

Geplaatst op Sat 09 Mar 2019 om 8:30

RTL 4 doet er handig aan om het plekje van Wendy van Dijk bij The Voice te verdelen over drie opvolgers. De zender houdt Lieke van Lexmond tevreden, maakt Jamai Loman trots en loopt ondertussen Chantal Janzen – na het vertrek van Linda de Mol de grootste vrouwelijke ster van RTL – niet voorbij. Vooral Van Lexmond sorteerde na het vertrek van Linda en Wendy voor op iets betere tv-klussen bij RTL en die krijgt ze met The Voice Senior in haar schoot geworpen.

Van Lexmond is erg blij met Senior, vertelt ze aan RTL Boulevard. “Toen ik ervoor gevraagd werd, dacht ik: ja, dit klopt. Dit past bij mij. Ik verheug me er ontzettend op om dit samen met Martijn te mogen gaan doen en er onze eigen energie en sfeer aan te geven. Ik hou gewoon van mooie grote familieshows. Dat is ook waar ik ooit voor bij RTL getekend heb. Senior vind ik de leukste versie als ik eerlijk ben. Het past inderdaad bij mij. Dat heeft RTL gewoon heel goed gezien.

Jamai Loman mag Kids gaan doen. Hij zegt: “Ik doe al vijf seizoenen The Voice en The Voice Kids doe ik ook al vijf seizoenen vanaf de zijlijn, dus dan is dit wel een geweldige stap die ik mag maken. Dat is ook wel een vertrouwen die RTL geeft aan mij. Ik vind het sterk van RTL dat het toch gelukt is. Ook voor drie jaar meteen. Dat is goed naar buiten toe zo.

Janzen gaf geen reactie aan de showrubriek. “Ze vindt het heel leuk. Ze heeft met Martijn ook ooit Idols gedaan. Ze heeft wel wat jaren ervaring bij Martijn“, zei verslaggever Aran Bade.

Krabbé reageert

Krabbé zat telefonisch live in de uitzending en is tevreden met de opvolgers van Wendy. “Ik ben blij met de nieuwe combinaties. Heel leuk om met Lieke te gaan werken. Ik denk dat zij heel geschikt is om de juiste snaar te raken bij de senioren. Zij kan dat. Zij is heel invoelend en geïnteresseerd.”

Ook de samenwerking met Loman vindt hij top. “Jamai is toch geweldig? Ik vind Jamai echt het allergrootste talent dat er rondloopt op dit moment. Dat steek ik niet onder stoelen of banken. Hij is fantastisch.”

En Janzen? “Met Chantal heb ik natuurlijk Idols gedaan. Het leuke is om met haar een revanche te hebben op Idols 3, dat destijds redelijk kritisch werd ontvangen qua de presentatie. Er zou geen chemie zijn enzo. Wij vonden het zelf echt hartstikke leuk. Dit is bij uitstek een gelegenheid om nu wat recht te zetten. Chantal is natuurlijk fantastisch.”

Foto: RTL
31 Reacties op “Lieke, Jamai en Chantal blij met presentatie The Voice”


 1. Linda

  Je krijgt dan wel de indirecte boodschap dat je oud bent en niet meer relevant bij jongeren. Dat is zwaar voor een vrouw om te horen, maar het geld en vooral de aandacht zal veel goedmaken.

 2. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Beter laat dan nooit denken we.
  Leuk voor Lieke dat ze weer even in de schijnwerpers mag staan.
  We gaan zeker kijken, geen twijfel mogelijk.

 3. Bart

  Zeer stomme keuze om voor Lieke en Jamai te gaan. Er is zeker wel iets van talent maar veel te weinig om grote shows te dragen of om überhaupt programma’s te presenteren op een grote zender. Bovendien hebben ze beide 0 gunfactor. Slechte keuze dus! Chantal is dan weer wel een hele goede keuze die het overigens in combinatie met de kids en de ouderen juist weer heel leuk zou hebben gedaan.

 4. Jan

  Nou dat wordt weer een overvloed van Chantal , aankomend seizoen. Brrrrrr

 5. anonymous

  Lieke kan niet presenteren, grote fout haar op the voice senior te zetten.

 6. Ome H

  Wat een geslijm …

 7. Karin

  Ik ga zeker niet kijken wie het ook gaat presenteren,dat soort programma’s trekken mij totaal niet,ook niet met een borreltje en een blokje kaas is het te doen.

 8. Ikke

  Ik vind Lieke en Jamai wel een gewaagde keuze. Chantal zat er aan te komen.. Maar RTL zit dus nog 3 seizoenen vast aan alle voice.. Stel je voor dat de kijkcijfers klappen? Dan zit RTL met een probleem ze moeten dan nog seizoenen maken.

 9. Mart

  Is het eigenlijk al duidelijk wat Katja gaat doen bij RTL?

 10. max

  wie? Chantal? Pfffffffff

 11. A.Zijn

  @Mart Nee, en dat vind ik heel jammer want het is echt een leuke persoonlijkheid die multi inzetbaar is en momenteel veel te weinig op de buis is. Misschien aan het slot van dit seizoen nog iets en anders wordt het al snel najaar vrees ik.

  Expeditie Robinson is ook een belangrijk format voor rtl. Hopelijk hebben ze die rechten ook voor meerdere jaren vastgelegd, want zou mij niks verbazen als Talpa daarop zit te azen.

 12. max

  wie? Lieke? Pfffffff

 13. max

  wie? Jamai? Pfffffff

 14. robb

  We gaan Wendy missen.

 15. Vinn

  Jamai en Lieke hadden samen alle versies moeten doen.

 16. anoniem

  sorry

  lieke is dom

 17. J

  @A.zijn: Wel vreemd van Katja inderdaad. In mei getekend en zou in september aan de slag gaan. Nog niks bekend gemaakt wat ze gaat doen. Waren pas wel proefopnames met Katja en Art voor een programma.

 18. Henk

  2 J: nu al 10 maanden onder contract maar nog geen eigen programma of duidelijkheid, ook bizar! vind Katja als presentatrice sowieso geen aanwinst.

 19. J

  @Henk: Ik ook niet. Maar ze heeft zelf aangegeven vooral ENG programma’s te doen en serie’s. Zie haar wel een reisprogramma maken bijvoorbeeld.

  Overigens niks gehoord meer over Hockeyvaders. Anders zal ze daar wel een rol in krijgen. En misschien in Baantjer de serie?

 20. J

  Zag trouwens ook dat Ewout Genemans een contract heeft als presentator bij RTL. Wist ik eigenlijk niet eens. Kan ook wel meer ingezet worden dan.

 21. Henk

  2 J: sowieso weinig nog bekend over meerdere programma’s: Talentenjacht met oude deelnemers, world of dance, idd programma’s met Katja, Humberto was ook met iets bezig.

 22. Brian

  Logisch, Chantal het echte werk en Lieke kan lief doen tegen de oudjes.

 23. Lieke van Lexmond Lover

  Dank voor jullie lieve reacties, jullie zullen mij zien in the Voice senior, heb er veel zin in, ik hoop dat ik veel kijkers ga trekken

 24. Dennis

  Lieke heeft een gunfactor en anders dan Wendy is dat ze heel gewoon is. Iemand die je niet weg kijkt in de buurtsuper. Zo ook denk, Chantal. Zal prima gedag terug zeggen.

  Voor Wendy is men toch te bang om dat te doen

 25. Donald Dumb

  Tja je moet wat als je carrière zieltogend is…

 26. Wim

  Nee nee nee, niet Lieke! Getsie.

 27. Dennis

  Ons poppeke kindje Chantal zal meer te zien zijn, nou succes ermee natuurlijk rtl4.

 28. Bart

  @Dennis Je denkt toch niet dat Lieke in een supermarkt gaat lopen? Je hebt echt een heel verkeerd beeld van deze vrouw.

 29. domme keuze van omhoogevallen amateurs

  Oh oh dit wordt weer helemaal niks. Amateurs met een ego van een olifant.

 30. B u n z i n g

  Is er niet iets te vinden voor Lieke waarbij ze haar stem niet hoeft te gebruiken?

 31. B-noniem

  Slechte keuzes. Lieke en Jamai hebben een te grote irritatiefactor, Chantal is al veel te veel te zien op tv.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.