Lex Uiting wil graag The Voice presenteren

Geplaatst op Mon 18 Mar 2019 om 11:45

Lex Uiting, het boegbeeld van alles wat er mis was bij RTL Late Night met Twan Huys, zou het heel erg leuk vinden om de kijkcijferhit The Voice of Holland te presenteren. Dat zegt de presentator in gesprek met de VARAgids. Als Uiting aangeeft dat hij dingen met mensen, een podium, muziek en interviews geweldig vindt, vraagt de interviewster van dienst of hij het dan niet leuk zou vinden om The Voice te presenteren. “Als ik takke-onbe-scheiden zou zijn, zou ik dat nu zeggen ja.”

Hij vervolgt: “Maar dat doe ik niet, want zo’n uitspraak doen, vind ik heel ingewikkeld. Ik vind het altijd zo treurig om te lezen hoe mensen roepen: ‘Jaaaa, ik wil president-directeur van de Centrale Bank van Nairobi worden.

Uiting is te provinciaals om zijn ambities uit te spreken, geeft hij aan. “Je snapt toch wat ik bedoel? Ik ben niet zo opgevoed.

In een eerder interview zei hij ooit: “Als ik tussen de knappe, slimme, grappige mensen in zit, denk ik eerder: laat hen het maar doen. En als naast mij iemand een heel stevige mening heeft, doe ik een stapje terug.

Nu zegt Uiting daarover: “Grappig, ik hoor daar echt een-op-een mijn moeder praten. Het gaat al beter, maar het zit nog steeds wel in me, want ik durf niet hardop te zeggen dat ik The voice wil presenteren. Terwijl ik het wel kan. Maar ik zég het dus niet. O nu heb ik het wel gezegd. Schrijf dan ook maar op. Nee niet doen! Ja, of wel.

Het VARAgids-interview met Lex Uiting kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Annemieke van der Togt
17 Reacties op “Lex Uiting wil graag The Voice presenteren”


 1. Beau ter Ham

  Non talent deze man.

 2. Ron

  Dat gaat nooit gebeuren. Wat is dat toch, nono’s met ambitie….

 3. Ron

  Jasses de valse bescheidenheid druipt er weer vanaf. Lez Uiting (en/of zn manager) heeft ooit ergens gehoord dat de underdog (zéker uit de provincie) veel sympathie oplevert bij mensen (zie Eus), dus nu doet hij niets anders dan zichzelf die rol toe bedelen in elk interview en item. Heul doorzichtig. Wordt niets meer met deze kleurloze, middel of the road jongen. Zelfs RTL heeft nog net genoeg zelfrespect om niet meer met hem in zee te gaan.

 4. Peter

  Het mooiste was. Dat hij heel graag vrij wilde om carnaval te vieren, dus hij vroeg Twan live om vrij te krijgen voor carnaval. maar hij wist toen nog niet. Dat het ook meteen zijn laatste dag op tv was. Wat zal deze gast nu een spijt hebben. Hij dacht natuurlijk slim te zijn door dit live op tv te vragen, zodat Twan geen nee zou zeggen. Terwijl hij juist door Twan bekendheid kreeg en dan zit hij Twan zo voor het blok. Dit noemen we een matenaaier.

 5. ome H

  Ginne verkierde vent

  https://www.youtube.com/watch?v=n6ar7Wfc3kQ

 6. Kwakkie

  @Peter: Hahahahahaha. Jij snapt echt goed hoe de mediawereld werkt zeg. Heerlijk, wat een inzicht je tentoonspreidt.

  Lex is een prima gozer. In mijn hoofd nog steeds vooral geschikt voor kinderprogramma’s, maar hij zal niet de eerste presentator zijn die dat genre ontgroeit. “Het boegbeeld van alles wat er mis was met RTLLN met Twan Huys?” Volgens mij is dat vooral RTL4 zelf, dat nog steeds niet doorheeft dat ze uitermate geschikt is om platte bagger TV te maken, maar dat ze ver weg moet blijven van alles wat meer diepgang heeft dan een surfplank.

 7. Kwelbuiskijker

  Dit is een grap toch? Hoop ik… Niemand zit te wachten op dat flut pikkie . Irriteert mij mateloos en met mij velen is gebleken.

 8. CreaBea

  ik zie het best zitten als lex the Voice of the toilets groups gaat presenteren

 9. liefkleinhertje

  Die halvegare is 1 keer tot prinskarnaval uitgeroepen in een of ander gehucht voor de rest zit hier geen normaal iemand op te wachten.
  Mocht ook nog effe bij die Twan aanschuiven maar daar was ie nog slechter dan Patty Brard (dat is wel een prestatie)
  Met dat kindergezichtje zal hij wel gecast zijn door Job Gosschalk daarom zitten wij nu met hem opgescheept.

 10. Peacock and Whitemen

  Hij kan beter weer gaan zingen in zoemaar, echt een goede venloose band.

 11. No. 14

  Lex Wie?

 12. Renee

  In ieder geval beter dan Jan Versteegh dat is echt niets.

 13. Bears’den

  Damnn kereltje..
  Heb jij geen zelfkennis ofzo??

 14. GJ

  Vreselijk figuur die Lex. Direct van alle programma’s halen en totaal ongeschikt voor TV.

 15. Purplecroc

  Lex, ga bij de JOSTI BAND, dat is met mensen ,een podium en muziek .

 16. COSA NOSTRA

  Alsjeblieft niet please doe het niet!
  Meest saaie lul die absoluut niet geschikt is voor tv land

 17. CreaBea

  Hmm dan een format voor Lex bij XMO

  Lex Uiting

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.