Frits Huffnagel vindt Peter R. de Vries vreselijk zuur

Frits Huffnagel, presentator van de talkshow Frits! op Omroep West, vindt Peter R. de Vries niet om aan te zien op televisie. Hij is gewoon veel te zuur. Dat zegt de presentator in gesprek met de VARAgids. De Vries op televisie is gewoon een verschrikking, vindt hij. “Echte zure linkse talkshows hebben we niet in Nederland. Jinek en Pauw zijn niet zuur links, maar er zitten wel regelmatig van die zure linkse gasten aan tafel. Peter R. de Vries kan ik niet meer aanzien“, zegt hij.

De misdaadjournalist is volgens Huffnagel een betweter. “Als die man ergens zit, gaat mijn tv ook gek doen. Ik denk dat mijn tv zijn zuurgraad niet aan kan. En hij heeft van alles verstand en zit ook overal.”

Robert Jensen, een tv-ster aan de andere kant van het spectrum, is ook niets, vindt Huffnagel. “Jensen is niet vrolijk rechts, maar zeurpieten rechts en zo ongenuanceerd dat het niet interessant is om te volgen.”

Een groot fan is hij van Eva Jinek. “Ik volg Jinek, wat is die vrouw scherp en goed voorbereid. Ze kan ook spelen met de verschillende onderwerpen en leeft zich in.

Twan Huys bakte er niets van, stelt hij. “Ik maak een talkshow bij de regionale Omroep West, FRITS! en haal dezelfde kijkcijfers als hij. Dat is toch veelzeggend.”

Het VARAgids-interview met Frits Huffnagel kunt u lezen via Blendle.

Foto: Omroep West

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen